A rasszizmus ellen a szabadság és az egyenlőség jegyében címmel tartottak tegnap demonstrációt Budapesten a Nádor utca és Zoltán utca kereszteződésénél. A Blog Televízió videója.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
Sokkal kevesebb lenne a rasszista ember, ha a kisebbséget nem a többség kárára támogatnák, juttatnák előnyökhöz. Majd ha az emberek életterét nem csökkentik a kisebbség javára , amit kénytelenek tehetetlenül tűrni,a akkor majd a frusztráltak száma is kevesebb lesz.
Ahogy Putyin is megmondta, nem nekünk van rájuk szükségünk, hanem nekik ránk.
Ha nem tetszik akkor el lehet menni -idézve és új szövegkörnyezetbe helyezve fleto elszólását!!
pbalage
a társadalom frusztráltságát nem csak a rasszizmus adja, hanem a tekintélyelvű kormányzás is. (de ugyebár a kormánytagok egy része miatt is kialakulhatna a rasszizmus a magyarok között, akár azt mondhatnám, hogy aki azt mondja állandóan a pódiumon, hogy "mi, magyarok", az nem is magyar. Na, most végre rasszista is lettem.)
Sede
ideje lenne az emberhez méltó életkörülményekért is demonstrálni egy icipicit.
a tököm tele van már azzal, hogy mindenképpen belénk (magyarokba) akarják verni, hogy rasszisták vagyunk!
Kala Majka
Éppen ezek a táncos felvonulók frusztrálták az ország egyébként normális lakóit.

Avval a ménkű nagy "szabadsággal", ami kizárólag a devianciára vonatkozik. Arra már nem, hogy a fiúcskák állva pisilhessenek a jövőben is és ne lógjon be a pisilőjük a WC.csészébe dolguk végezte közben.

Pár éven át a szabad drogfogyasztásért csinálták a cirkuszokat, ma meg azon siránkoznak, hogy mennyibe kerül a haldokló drogosok egészségügyi kezelése.
Kala Majka
Éppen ezek a nagy "szabadságharcosok" a frusztráltak.

Évente mutogattatják a homoszexuálisokkal a bájaikat és a perverzításukat teszik egyenlővé a szabadsággal. Eröltetik a társadalomra az egyneműek házasságát.

Aztán egyszer csak eszükbe jut, hogy a nőkért is harcolniuk kell, hogy a kormányban megfelelő arányban vegyenek részt.

A normális társadalom viszont attól kap a fejéhet, hogy akit ma az elvásároknak megfelelően ma nőként választ meg, az holnap nem lesz-e férfi a szabad házasságában.
kiskutyauto
Az elitizmus amiben az emberiség él amióta a városokba költöztünk, lényege hogy a tömeg frusztrált legyen. A cirkusz és kenyér mellett, csak frusztrált tömegeket lehet manipulálni, megtéveszteni, birkaként terelni. Erre már a késő őskorban rájött a kizsákmányoló önkény-elit. Ezért is bitorolja el a kb 1%-nyi elit, a 99%- tól a javak 99% és hagyja meg nekik az 1%-át... ez a legjobb frusztrálás. 1% tehetős 99% tehetetlen. Tökéletes modell... legalábbis nekik... kérdés hogy évezredek óta tűrjük. DE MEDDIG? Mikor fog feltámadni végre a tenger?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.