Blogot indított az egykori rendőrségi főnyomozó, a HírTv és az Echo televízió által futtatott „bűnügyi szakértő”, Labanc Ferenc. Ez önmagában nem hír. Az viszont, hogy a volt rendőrtisztnek - finoman fogalmazva - halvány fingja sincs a helyesírás legalapvetőbb (általános iskola alsó tagozat!) szabályairól, már figyelmet érdemel. Felmerül a kérdés: létezik a rendőrségnél olyan, hogy „műveltségi minimum”? Labanc irományai azt sugallják, hogy nem létezik ilyesmi „zsaruéknál”. Ha erős az idegrendszere, ha nincs bicska a zsebében, ami kinyíljon, olvassa el Labanc Ferenc ex-„sztárzsaru” dolgozatait, és osztályozzon (helyesírás, fogalmazás)!

Feltöltő: Sede
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
"Nos,hát lássuk az igazságot!!Én az 1980-as évek végefele az NDK-beli de Európa hírű Humbold egyetem kriminalisztika szakán folytattam egyetemi tanulmányaimat.Tény,hogy ennek során az NDK állambiztonsági szervei megpróbáltak bennünket beszervezni,hogy a laikus is értse, azt akarták,hogy az NDK biztonsági szerveinek dolgozzunk a magyar rendőrségen belül,vagyis hazaáruló módon adatokat továbbítsunk a magyar rendőrség mükődéséről,szervezetéről,és mindenmás egyéb dolgáról.Én ezt a próbálkozást megtagadtam(elsőként a Humbold egyetem történeteben) és jelentettem az akkori belügyminisztérium vezetőségének! Tudom és konkrétumaim vannak azzal kapcsolatban,hogy az előttem végzőek közül még a mainapig is Németországból járadékot kapnak ezek a beszervezett "ervtársak" ügynökök (hazaárúlók??).Hogy miért mondom ezt el? Mert úgy gondolom,hogy ebben a volt kommunista rendszerekben analóg módon hasonlatosan működtek a Moszkvai a Varsói és a külömböző belügyi főiskolák,egyetemek."

Miket össze nem hord itt ez a jóember?
Egyébként miért járt az egyetemre?
Moslékért,vagy takarítani?:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bretagne
@Sede: Felmentem az oldalra, de már nem tudtam megnézni. Máris levették. Volt olyan jó, mint a golyóstollé?
Sede
@bretagne: kattints rá itt a cikk címére és bejön a blog.
nehogymá
ez már megint annyira tipikus.másokat fikáz,hogy ugy látszék ö a jani. mintha láttam volna a tv2 ön,de olyan baromságokat hordott össze,hogy inkább látszott elmebajosnak mint sztár˙(?)zsarunak.pont odavaló,az echo tv re a másik terhelt mellé.biztos megértik egymást amikor arról csevegnek,hogy az idöjárást is gyanus pénzügyi körök manipulálják,hogy a nemzeti kormánynak keresztbe tegyenek.
Sede
@nehogymá: valami komolyabb defektje biztosan lehet neki, az tuti.
viszont ilyen "helyesírással" jobban tenné, ha befogná a száját.
bencemacska
Még annyi esze sincs, hogy bekapcsolja a helyesírás ellenőrzést? Vagy a javításokat sem tudja végrehajtani?
Milyen lehet a német helyesírása?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.