Németh Szilárd rezsicsökkentésért felelős fideszes képviselő hatalmas formában van. Több törvényt is módosítana, hogy mindenki megfelelően értesüljön róla, hogy mennyire fogy a rezsi. Például a társasházakban a közös képviselőnek ezen túl az is a feladatai közé tartozik majd, hogy tájékoztassa a lakókat a rezsicsökkentés hatásairól.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sokanvagyunk
...a betűk sorrendjét balról (sicc!) kell indítani. :)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
Ajánlanám ennek a lököttnek az inka quiput ( csomóirást) Az egyszerűbb!
szablyafűrész
@sokanvagyunk: ...a kezdő betű -nagy betű, Orbán Viktor nevét pirossal szedni, a "rezsicsökkentés" szót legalább 26-os betűnagysággal és nemzeti színekkel, majd az Orbán név alatt egy 10 x 10 cm-es üres négyzetet hagyni, az odanyomandó csókok helyeként...
sokanvagyunk
@szablyafűrész: :)) - leszel Te még államtitkár! - typográfus... az nem.
YAK
Ennek agyára ment az arculati kézikönyv. Így is beszarunk honnan szerezzünk magyar Futura betűtípust.
A Tündik bündije
Semmi fantázia nem szorult ebbe az emberbe a betűk színeit illetően... kék, meg sárga, meg piros... gagyik. Ha rajtam múlna, én megkövetelném, hogy a rothadó vakolatszürkét keverjék a hajnali medvebrummogás színével és a proletár mák árnyalatával, beleszőve némi aranyfüstös tüdőgyulladás-színt. Aki nem ezeket használja, repül a társasház éléről, és az egész tömböt államosítjuk viktorkirály nevében.
bretagne
Ha tudja, hogy milyen az Ariel betűtipus! Agyrém!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.