Hát a társasházakban! Ha a Fidesz rábólint, ezentúl a közös képviselőknek is ki kell hirdetniük, mennyit spórolt a lakóközösség. Parlament percről percre.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sport50
hülyének nézik a zembereket,azt hiszik mert mint a "régi szép"időkben,mindenütt,mindig mondanak,kifüggesztenek,írnak,valamit akkor az igaz lesz!!!majd ők eldöntik ki mit gondoljon!!mint a pártjukban!!hát nem...!!!
adrenalink
A templomokban mindenképpen ki kell függeszteni! Ezzel egyidőben a hívők egy hálaadó imát mondanak a fityisz üdvéért...
human
Akkor azt is függesszék ki, hogy hány %-al nőtt mondjuk a tojás ára!
Ki fizeti a táblát? A fidesz? Az állam? Vagy a lakóknak kell még akkor is, ha nem értenek egyet a szemfényvesztő, népbutító intézkedésekkel?
silber13
Arra az istentiszteletre nagyon nagy szüksége is lehet! Pocsék dolog lehet a purgatóriumban pörkölődni. És ott nem számit, a nyelvcsapások száma, nincs protekció!
szaboria1
@sport50: Mit vársz olyantól aki a szüleitől csak ezt látta gyerek korában. A gyerekkori dolgok ahogy idősödik az ember egyre jobban jön elő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.