A köztévé híradója szerint egy férfi azt állítja, hogy ő az egyik szereplője a szombaton nyilvánosságra hozott kislétai videónak, és 10 ezer forintot kapott azért, hogy a kamera előtt azt mondja, pénzért toboroztak közmunkásokat egy Bajnai Gordon elleni tüntetésre. A videó állítólagos készítője viszont kijelentette, nem fizetett a felvételért, az Együtt-PM szövetség pedig nyilvánosságra akarja hozni a felvételt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Alakul az ügy, mint púpos gyerek a prés alatt! Undorító, ami történik!
F_Viktor
@Desischado: Ja, a köztelevizió megint mindent nagyon gyorsan kinyomozott. Gyanúsan gyorsan...
human
Pénzért mondta a mit mondott? Lassan már azt is elhiszem, hogy Baján az mszp szállítatta a szavazókat, hogy a fideszre szavazzanak, csak hogy később a fideszre kenhesse. Orbanisztánban miden lehetséges.
F_Viktor
Pógármester, mint munkaadó: - Te, Béla! Miket nem beszélsz he! Kaptál egy tííízest, hogy papírrúl betanult szöveget monnyál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.