annak, akinek ellopják a termését, akit megvernek az utcán, akit meglopnak a buszon, akinek kifosztják a tanyáját, akinek megerőszakolják a barátnőjét vagy a lányát,... Annak nehéz megmagyarázni, hogy a közbiztonság annyira jó, amilyen jót el sem lehetne képzelni. Az éppen úgy szemközt fogja röhögni Pintér Sándor belügyminisztert, mint ahogy ostoba szépléleknek fogja titulálni a bűnözők jogait hangoztató emberi-jogi aktivistákat is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Kala Majka: Az én olvasatomban álliberális az is, aki a szabadságjogokat csak önmagának vindikálja. Ebben a Fidesz jeleneg favorit.
GeoCravker
@Green Bloke: Egy fasiszta kormányban nem tudommi lenne vonzó. Nekem semmi.
Kala Majka
@GeoCravker: !

De csak azért, mert ma a Fidesz ül a kormánykeréknél és a teljes hatalomban. Ám a tegnapokban más kormánypártok voltak pontosan ilyenek.

No, a rivalizálás éppen emiatt folyik közöttük, ne hidd, hogy a társadalom érdekében.
GeoCravker
@Kala Majka: Nem hiszem. A teljes magyar parlamenti patkóból nem tudnék összeszedni egy kormánnyi hiteles politikust. Jobbiktól MSZP-ig
JAJMÁR
A közbiztonság helyreállítását fönt kell elkezdeni. Majd ha a törvényhozók példát mutatnak törvénytiszteletből, változni fog a helyzet. Addig nem. Addig csak jól hangzanak, ezek a szavak, amiket a Jobbik is harsog, de a Jobbiktól az Isten mentsen meg minket!
GeoCravker
@JAJMÁR: Pontosan. A cikkben emlegetett valós és hihető választ azzal kell kezdeni, hogy fennt is kezet mosnak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.