lassan tényleg olyan képet mutat, mintha tényleg nem akarnának választást nyerni. Szinte tudatosan rombolva mindent, ami egy esetleges győzelemhez vezethetne. Ami, gazdaságilag lehetne akár egy tudatos választás is. De akkor számot kell vetni azzal is, hogy a 2014-es választás lehet az utolsó esély.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@F_Viktor: Nem vitatkoztam a pokoli cicával. S Veled sem. Olyan gazdasági aknazárat telepített, ami bármilyen kormányt lehetetlenné tesz működni. A sajátját is. Az utóbbit viszont a neoSA és a TEK-es gépfegyverek fogják védeni.
Rég jártam a Kossuth téren de az FM tetején akkor még mintha ott lett volna az a két padlásablaknak látszó izé, amiből kényelmesen belőhető a tér.
Sede
ez az úgynevezett "baloldal" nem csak hogy nem tud, de nem is akar győzni 2014-ben.
mindent elkövettek a vereségük érdekében az elmúlt hónapokban.
F_Viktor
@GeoCravker: Nem is írtam, hogy vitáznál @Hellcat-el :-)
Nem szeretném a polgárháborút, nem szeretném a vérontást - mivel 8 éve külföldön dolgozok, rengeteg helyen megfordultam -, csak annyit szeretnék, hogy minden magyar éljen úgy, mint azokban a válságban lévő kapitalista országokban amiket láttam.
GeoCravker
@F_Viktor: Én itt élek, és amíg anyám él, maradok, mert idős már kimozdulni. Amúgy sem vagyok háború párti. De sajnos, vagy szerencsére, vak sem.
GeoCravker
@Sede: Igen. Ami szintén lehet racionális. Csak az orszég megy tönkre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.