Az átfogó igazságügyi reform részeként 2015 elején léphet életbe az új büntetés-végrehajtási kódex, amelynek célja a társadalom védelme mellett a fogvatartottak nevelése, munkára, jogkövető magatartásra szoktatása, hogy szabadulásuk után a társadalom értékes tagjaivá váljanak. A jogalkotó megszüntetné továbbá a fogvatartottak ingyenes kondicionáló terem használatát, és díjkötelessé teszi a kondicionáló terem igénybevételét, emellett kötelezővé teszi meghatározott többletszolgáltatások (merülő forraló, hűtőszekrény, televízió, stb.) ellenértékének a megtérítését is.

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Azt a sok mindent, amit felsorolnak, azt mind a raboknak kellene megfizetnI?
Feraj49
A bűncselekmények elkövetőit nem "nyaralni "küldi a bíróság,hanem a büntetésüket töltik. Itt is megmutatkozik -ha pénzed van,mindened meglehet- még a börtönben is.A sok ÁFA csaló,a rabló "vidáman élhet" bent,mert megtudja fizetni.Talán meg kéne a kedvezményeket ezeket vonni mindegyiktől.A "házi őrizetről" meg már nem is érdemes beszélni,mert dühitő !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.