A Nap Cinikusa díj ismét egy fideszes szóvivőé. Selmeczi Gabriella szombati "pénzügyi rezsicsökkentő" sajtótéjékoztatóján azt mondta, remélik, hogy egyes pénzintézetek nem próbálják majd megakadályozni "különböző adminisztrációs trükkökkel", hogy ügyfeleik éljenek az ingyenes pénzfelvétel jogával.

A kormánypárt szóvivője emlékeztetett, hogy december 1-jén, azaz vasárnap indul a havi kétszeri – legfeljebb 150 ezer forintig – díjmentes pénzfelvételhez szükséges nyilatkozattétel, amelyet személyesen a pénzintézetnél vagy e-bankon keresztül tehetnek meg az ügyfelek. "Nem engedhetjük, hogy a bankok degeszre keressék magukat magyar munkavállalókon, családokon, és aránytalanul megcsapolják bankszámlájukat", ha fel akarják venni fizetésüket, nyugdíjukat – mondta Selmeczi.

Arra nem emlékez(tet)ett, hogy a készpénzfelvétel közel 20 éven át javarészt minden hazai banknál ingyenes volt, csak a gazdasági szabadságharc jegyében a bankokra rótt tranzakciós illeték miatt vált fizetőssé.

Aki egyébként élni szeretne az ingyenes készpénzfelvétel lehetőségével, annak ilyen sajtcédulán kell nyilatkoznia holnaptól a bankjánál:

Selmeczi megvédi az ingyenes pénzfelvételt

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"Nem engedhetjük, hogy a bankok degeszre keressék magukat magyar munkavállalókon, családokon, és aránytalanul megcsapolják bankszámlájukat"- Elmész a fenébe!! Hát ki a bánatos f@sz hozta létre a tranzakciós illetéket??? Ti !! Most meg veritek a nyálatok!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
űrbán
Te selmeci! Te meg a gazdád nem vagytok egyebek mint beszélő emésztési végtermékek.
T A K A R O D J A T O K MÁR!!!
excep
meg védik??? ha jól sejtem ezt az adót a fidesz hozta létre??? akkor mi a francot védenek ???
lópicigáspár
Mi a f@szt védenek ezek az elmebajosak!? Ha nem b@sszák oda azt a sok sarcot és sápot, a mai napig NULLA forintos számlám lenne!!
gugu45
Úgy megvédi, mint a magánnyugdíjakat??? (Na akkor nekünk "annyi"!!!
juditida
inkább ne védjen meg minket az a nő, mert akkor már régen rossz lesz nekünk !
mariaberta
Ez a nő már annyi védelmet vállalt, csoda, hogy még bírja energiával. Kedves kartársnő. pihenjen már egy kicsit, a védelmet pedig hagyja ránk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.