R. Roland a gyanú szerint drogot vitt be a börtönbe védencének. Ez is közrejátszhatott abban, hogy nagy sebességgel egy teherautónak hajtott – írja a Bors.

Dr. R. Roland sportmotorjával Pécs és Újpetre között szándékosan belehajtott egy szabályosan közlekedő pótkocsis teher­autóba. Ő volt az az ügyvéd, aki a gyanú szerint egy drogot tartalmazó borítékot vitt be ügyfelének a pécsi börtönbe.

R. Roland kiváló rendőrségi kapcsolatokkal rendelkező ügyvéd, megbízható védő volt, a legtöbb komoly kirendeléses ügyet ő kapta a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságtól. Éppen ezért érintette érzékenyen, amikor a közelmúltban kiderült: az egyik előzetes letartóztatásban lévő védencének a börtönbe vitt levélben marihuánát találtak – írja a lap.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Miért nem egy betonoszlopot célzott meg!? Szerencsétlen teherautó sofőrnek szerzett néhány álmatlan éjszakát!
lópicigáspár
Miért nem egy betonoszlopot célzott meg!? Szerencsétlen teherautó sofőrnek szerzett néhány álmatlan éjszakát!
Dr ATEISTA
@lópicigáspár: Most akkor ezzel azt akarta üzenni, hogy ártatlan, vagy nem ártatlan?
Január
@Dr ATEISTA: Kérdés:Tudott-e az ügyvéd a borítékban lévő marihuánáról?
lópicigáspár
@Dr ATEISTA: Elítélem az öngyilkosság bármely formáját. Nincs az a kilátástalan helyzet ami arra sarkallna, hogy elköszönjek az életemtől! Ne üzengessen más kárára semmit.
jameska
@lópicigáspár: Egyet értek, van kötél, gyógyszer, érfelvágás, ha már olyan nagyon menni akar. De ez, hogy összetört egy másik gépjárművet, és annak szándékosan kárt okozott, és az a szerencsétlen sofőr nagyon komoly lelki sérülést szenvedett...
Lehet, hogy hetekig vagy épp hónapokig nem tud volán mögé ülni, ami már erkölcsi és anyagi károkat is okoz...
Miért kell másokat magával rántani? Eh...
JAJMÁR
Összezuhant, kétségbeesett! Szerintem nem előzte meg hosszú tervezés. Mostanában mintha kevésbé lenne értéke az életnek :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.