Rendőrkézre került az a három fiatal, aki a gyanú szerint megrongálta a hanuka-gyertyatartókat, illetve az azokhoz tartozó emléktáblákat szombat hajnalban a budapesti Blaha Lujza téren, a Nyugati téren és a Városház parknál – jelentette be a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtószóvivője hétfőn sajtótájékoztatón.

Bognár Kinga közölte, hogy két fiatalember maga jelentkezett az I. kerületi kapitányságon, harmadik társukat pedig XVIII. kerületi lakásán fogták el; mindhármuk ellen rongálás megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

A szóvivő kérdésekre válaszolva elmondta, hogy a gyanúsítottak – akik huszonéves budapesti férfiak – valamennyien beismerő vallomást tettek.

Bognár Kinga a gyanúsítottak tettének indítékával kapcsolatban nem tudott információval szolgálni. Arról viszont beszámolt, hogy a rendőrség kezdeményezte mindhárom gyanúsított bíróság elé állítását.

Kitért arra, hogy az Örs vezér terén elhelyezett menóra rongálóját még keresik. Az ottani rongálással nem ezt a három férfit gyanúsítják, azt az ügyet külön kezelik.

A BRFK korábban videofelvételeket tett közzé a rendőrség honlapján mind a belvárosi, mind az Örs vezér terén elkövetett rongálások feltételezett elkövetőiről, illetve felhívásban kértek segítséget a lakosságtól.

A hanuka, a zsidó vallás egyik legnagyobb ünnepe a múlt héten szerdán kezdődött meg, akkor gyújtották meg az első gyertyát a menórákon.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@Kala Majka: A Duna parti Gucci kollekció, azért készült acélból, nehogy magukról megfeledkezett "színesfém gyűjtők" levigyék.
Megelőzték, mert ez valóban hírértékű lenne...
Kala Majka
@hetöndöe: !

Ez a kérdésed más valóban a hülyeség csúcsa!

Te tudsz a kommentekhez fotót mellékelni itt? Nekem megvannak a képi dokumentumaim, de még a te kötözködéseidre sem lehetséges bemásolnom.
hetöndöe
@Kala Majka: Bizonyíték nélkül a bíróságon is könnyen lehetsz vádlóból vádlott,vagy ezt sem tudtad?
hetöndöe
Mecsoda költői kép konkrét válasz helyett.
Ajánlom további agymosásra még mindig a kuruttyinfót és hasonló magasröptű szennyoldalakat.:-))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.