Nem igaz, hogy nem volt adóellenőr, az sem igaz, hogy jogosulatlanul nézett bele száz revizor anyagiba – Horváth András levélben reagált a NAV vezetőinek kijelentéseire.

Az Origóhoz eljuttatott levélben Horváth tételesen igyekszik cáfolni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) bírálatait, ahogy ő fogalmaz, rágalmait. „Azt sugallja a NAV, hogy én jogosulatlanul juthattam hozzá nyilvántartási adatokhoz. Ez nem így van. Az adatokat én szinte kizárólag a saját gépemről kérdeztem le" – írja.

A NAV azzal is támadja Horváthot, hogy túllépte hatáskörét, utasítgatott ellenőröket, miközben nem volt soha adóellenőr. Horváth állítja, 2009-2010-ben ténylegesen is adóellenőri státuszban volt, több fajsúlyos adóellenőrzésben is részt vett, de emellett másik, régóta betöltött feladatkörét is ellátta.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pbalage
Horváth András for president!
(lehet, hogy előtte 36 évig börtönben fog ülni, de akkor is többet ér, mint a jelenlegi házmester, a vitya nevezetű)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Eltelt 2-3 hét azóta, hogy Horváth András felrúgta a teli bilit. Valamiért nem tudok meglepődni azon, hogy sem a kormány, sem a kormánypártok még egy névelőnyi kommentet sem fűztek az egész ügyhöz. A szófosóknak sem viszket a gigájuk, hogy kéne valamit gyurcsány-bajnaizni, vagy emuttnyócévezni. Minél tovább hallgatnak, mert a hallgatás a beismerés, annál jobban magukra kenik azt, amitől szabadulni akarnak. Minél tovább hallgatnak, annál biztosabb, hogy ez az ügy lehet Orbán Watrgateje.
Desischado
@kkalman: Drágám, - bocsika, de annyira megörültem még a lehetőségnek is, hogy ezzel illetlek, ha nem haragszol, - próféta szóljon belőled!!! Szerintem is igazad van, mert! Olvasom itt a kommenteket, beszélgetek is róla, és 20-ból, 30 ember mondja azt, hogy SÁROS A BANDA!!! Ezért kussolnak! Senki sem hiszi, hogy tiszták! És igen, minél tovább hallgatnak, annál inkább gyanúsak! Viszont attól is félek, hogy elsikálják az ügyet! Csak reménykedni tudok, de félek, hogy nem lesz belőle semmi! A közvéleménynek kéne egységesen felsorakozni Horváth úr mellett, és követelni a vizsgálatot! Ez nem maradhat büntetlenül, és talán végre teljesen tisztán látnánk, hogy gazdagodtak meg egyesek a rendszerváltás óta! Miből vannak a milliárdok! Ha kiderülne, szerintem a felső tízezerből rengetegen buknának! Csak már ott tartanánk!!!
szablyafűrész
Nyugi, ha sz*r a helyzet, akkor 90 évre titkosíttatják Orbáncék, mert a választás előtt marhára nem hiányzik, hogy Orbán-közeli cimbik sötét ügyei kiderüljenek, amikor a vezér már meghirdette a "mindenki vigyázzon a szájára" című programot !
Hellcat
Húzzák csak az időt míg fel tudják számolni a bizonyítékokat aztán majd messziről ránéznek és véletlenül nem találnak semmit...az első bejelentés pillanatában azonnal rá kellett volna vetődni a témára...így már hiteltelen az egész fütyisz maffiózó adócsaló banda meg a szoci haverjaik is.
kkalman
@Desischado: Az ügy elsikálásának megvan a lehetősége. És ha az megvan akkor fitymaszék ki is használják, de ettől még nem lesznek tiszták. A baj a sok fitymasz birkával van, akik már attól is transzba esnek, ha a vezérürü szellent egyet.
Természetesen az elmúlt 23,5 év összes politikusát el kellene számoltatni, azt a kb. 2316 parlamenti képviselőt, akik azóta akárcsak egyszer is betették a lábukat az ország házába. Tudom, nem volt ennyi képviselő, ez elméleti szám. Ha az összes le lett volna cserélve négy évenként, akkor lenne ennyi a számuk. Van köztük olyan, aki 1990-ben beköltözött, megalmozott magának, és azóta nem képes elhagyni a már penészes alomját. Ez mindkét oldalra érvényes, és valóban ideje lenne az egész garnitúrát kicserélni. Mondhatnám, lejárt a kihordási idejük.
Ha ez a NAV-os ügy nem hal hamvába, akkor jó esély lenne szélnek ereszteni az összeset.
kukac50
Nem volt ellenőr és rosszul dolgozott 10 éven keresztül.
hazudnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.