A dohányzási szokások átalakulása, azon belül a vágott dohány iránti kereslet növekedése új feladatok elé állítja a Nemzeti- Adó és Vámhivatalt (NAV), amely emiatt erősíti az ellenőrzést a dohányboltokkal le nem fedett területeken – írja a Napi Gazdaság.

A cikk szerint a vágott dohányt egyre gyakrabban próbálják netes hirdetések útján beszerezni a dohányosok, a hatóság ezért külön figyel az ilyen hirdetőkre. Az idén 1300 hirdetést talált a hatóság, amely mögött illegális dohányértékesítés állt, ezek több mint fele vonatkozott vágott dohányra – számol be a Napi Gazdaság.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
Elfelejti a NAV, hogy a vágott dohányt és a cigipapirt is a " nemzetiben "
veszi meg az a szegény bagós, aki aztán otthon tölti meg a füstrudat !!!
Igaz, igy egy doboz " csak " 400 HUF körül van...Addig keseritik
ezeket az embereket, míg Ök is abbahagyják a cigizést...
Teljesen ellehetetlenítik az országot...mi van a NAV-botránnyal ??
Szivesebben olvasnám annak fejleményeit !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
pbalage
Kizárólag a címre reagálva: A NAVosok is sodorják a cigarettát? Nekik tilos!
szablyafűrész
Úgy látszik, a NAV-nak csak az tűnik fel, amit engednek és ami konkurencia a csókos trafikoknak. Már megint sunnyítanak navék...
Szvetlana
Lehet, hogy a háztáji kiskertekben megindul a dohánylevél termesztés:))( régen volt ilyen)
darwin
@Szvetlana: Nagyapám mindig ültetett a földje közepére egy - két sor dohányt.Először is mert a kártevő rovarokat elűzte.Másodszor pedig a napszámosoknak.Azok kikötötték,hogy a napszám mellé ennivaló,pálinka és dohány /vágott/ is járt.
Szvetlana
@darwin: Nagyapám dettó:))A dohányföldön volt egy csűr, ahol csokrokba kötve szárította a dohányleveleket. És nem lopta el senki:))
hajhagyma
jővőre mindenkinek megkell venni a havi legalább 30 doboz cigarettát és ha nem akkor hazaárulonak lesz kikiáltva az illető..mert szégyen és gyalázatt hogy a cigi fogyasztás csak azért fogy mert hogy a fideszt provokálják!!! fújjjjj büdős népség fujjjj ...na majd jőnn egy mindenkit érintő uj rendelet ezt a parlamentnek el kell még fogadnia és utána... jőnn a büntetés annak aki nem tartja be a nemzeti dohány vásárlást !!! irgum burgum lesz !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.