Megfagyunk! Ezzel a címmel jelent meg egy írás egy online újságban, és nem egy hajléktalan, nem egy munkanélküli vagy kilakoltatott, hanem bizony egy zuglóban - Papcsák Ferenc kerületében - dolgozó közmunkás rövid nyílt levele. Változatlan formában olvashatják.

Forrás: hirhatar.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Ilyenkor hol van, az Ombucman?
Ilyenkor hol van, a munkavédelmi ellenőr?
Ilyenkor hol van, a Családbarát kormány?
Ilyenkor hol van, az Egyenlő Bánásmód Hatóság?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Felipe
Vajon mennyi fideSS szavazó van ezek között a szerencsétlen emberek között? Azok duplán megszívták.
Kala Majka
@kedwes: Akár a Négy Mancs is olyan esetben, amikor már Lázár János is csak haszonállatnak tekinti azokat, akiknek nincs semmijük.
Boszi27
@kedwes: Éppen ezek a mondatok jutottak eszembe.Vannak magyar és még magyarabb munkavállalók? Ezt már a közmunka létrehozásakor sem értettem.Sem a minimálbér sem az MTK nem vonatkozik rájuk?Még jó hogy szavazni elmehetnek, gondolom előre kitöltött szavazólapon. Engem nagyon fölháborít, hogy ilyen szinten megaláznak embereket akik mellesleg dolgoznak. Tegnap adta elő kövér l, hogy vissza kell állítani a munka becsületét. Hozzátenném, hogy a munkásokét is. Nem is kellett volna engedni, hogy elvesszen.
dömdödöm
@Dr. Felipe: Sok ! Tekintettel a 2010 -es 2/3 ra
Kala Majka
A munkások becsülete már a futószalagos gyárakban és a plázák pénztárgépei mellett dolgozó hölgyeknél is elveszett.

Mit is találtak ki a derék "munkaadók"? Sárga csuklópántot a menstruáló pénztárosnők számára, hogy soron kívül betérhessenek az illemhelyre.
bencemacska
A Bosnyák téri templom előtt kb 2 éve díszburkolatot raktak le.
Tegnap jártam arra, és csodálkozva láttam, hogy most elkerített építési terület és ott keverik a betont a templom torony építéséhez. A közmunkások folyamatosan sepregetnek, hogy a néhány arra kószáló be tudjon menni a kábelek között a Zuglói Adventi Vásárba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.