Kiverte a biztosítékot a MÁV-dolgozók körében, hogy a kormány programjának eleget téve több száz munkanélkülit vesznek fel hat hónapra a vállalathoz.

Egy belső körökből származó levél szerint ez csak a foglalkoztatási adatok kozmetikázáshoz kell, hiszen épp áprilisig, a választások időpontjáig szerződnének velük – írja a Blikk.

Bőven akadnak olyanok, akiket korábban a takarékosság jegyében elküldtek a cégtől. „Még ebben a hónapban kötelezően, állami utasításra fel kell venni állomásonként 2-6 munkanélkülit az utcáról, fél évre! (...) A vágányok közé sem mehetnek vizsga hiányában, holott télen van esély hóra, a váltókat tisztán tarthatnák, de nem. Maximum a peronokat sepregethetik, sózhatják" – ez a levél kering az interneten, ami állítólag a MÁV felső köreiből került ki.

A vasútnál megerősítették: összesen 337 állomáson dolgozik majd mintegy 850 közfoglalkoztatott. A peronokat, utasvárókat, csarnokokat takarítják nyolc órában. A kisebb állomásokon általában ketten, a nagyobbakon öten-hatan, a budapesti főpályaudvarokon nyolcan-tizenketten – olvasható a Blikkben.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Velejéig rohadt hatalommániás banda. Minden megmozdulásukon látszik, hogy enm az ország, hanem a hatalom a fontos nekik. Na meg a lenyúlható lé. A zsírdisznó valóban egy populista diktátor.-...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Azért mégis reagálok, kedves érzékeny lelkű fórumtárs:

Nem erről van szó, de ha már szóba kerültek a bűnözők: az ő esetükben, akikre nincs szüksége a társadalomnak, igen szóba jöhet az is, de szemléltetőbb és célravezetőbb, ha a nagyon durva kényszermunkatáborban halálra kínozzák őket, mielőtt megdöglenek valahogy.
Tudod: ők sem kímélik a tisztességes állampolgárokat...
stone
@Meine Ehre heisst Treue: kértem, hogy ne reagálj
stone
@Meine Ehre heisst Treue: "Aztán miért ne, kedvesem? "

Látom, a liberális (szivárványos) mozgalmat erősíted. (vagy gyengíted)

Szokásodhoz híven ismét köze nincs a témához a reakcióidnak.
Meine Ehre heisst Treue
@stone: Szivárványos, liberális... Ilyet sem hallottam még senkitől, igaz ők ismernek...

Mivel kegyed reakciójára reagáltam, így meglep, hogy így látod; becses személyed is eltért a tárgytól...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.