Kényszerhelyzetben volt a Fidesz, amikor 2004-ben kampányolni kezdett egy olyan népszavazási kezdeményezés mellett, amelyet nem is ő indított, s már akkor látható volt, hogy kevés a siker esélye - mondta Kövér László, az Országgyűlés elnöke a kettős állampolgárságról kezdeményezett, eredménytelenül zárult népszavazásról. Azt is elmondta, hogy most egy-két mandátumnál többnek a sorsát nem döntik el a határon túli voksok.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Darthon1
Hazudnak rendületlenül. Most tette le az 500 ezredik bozgor az állampolgársági esküt. Ha 4 millió szavazó ment el az elmúlt választáson és döntött, akkor az 500 ezer annak hány százaléka? Mivel a senki által le nem ellenőrzött borítékos szavazás csak a pártokról dönt, az ötszáz ezer szavazat a listáról bejutó száz pártkatona sorsát dönti el. Ez egészen pontosan 12.5 százalék. Tehát 12 ember bejutását eredményezi. Másodvonalbeli kommunisták mocskos leszármazottai ülnek a nyakunkon. A trükkjeik is hasonlóak az eredetiekéhez. Mocskos Fidesz bukni fogsz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.