Az egész országból kapjuk az olvasói leveleket, nehéz helyzetben élő honfitársaink, közmunkások írják nekünk, hogy úgy bánnak velük, mint a kutyákkal, a legalapvetőbb feltételeket sem biztosítják a tisztességes munkavégzésükhöz. Az elégedetlen emberek jelentős része már annyira elkeseredett, hogy felháborodottan keresi a cselekvési, továbblépési lehetőséget! Mi továbbra is várjuk az olvasói leveleket: [email protected] Olvassátok addig egy putnoki sortársatok levelét!

Forrás: muon.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Nem számoltak az éhezők, a legnagyobb többség ha valamit tenni kell!
Mert nekik, nincs már mit veszteni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kala Majka
"Ez az egész azokról a szerencsétlen munkanélküliekről szól , akik valami miatt elveszítették a munkájukat és komoly megélhetési gondokkal küzdenek."

Nem egészen!

Gondolom, a felhőrajzolás talán mégsem a mérnökökre és szakmunkásokra vonatkozik.
nahát
@coyote3: Elhiszem hogy jobb volt 1,5évig bejárni munkanélküli segélyért. Havi 1 megjelenés kellett csak. Nem is akart a nagy része újra dolgozni menni, míg le nem telt. Most meg nem tetszik hogy a pénzért dolgozni is kell, nem csak a markot tartani!
csikknorisz
@Kala Majka: Azt nem tudhatod, hogy kikről szól, hacsak nem ismered mind a kétszázezret. Írtam fentebb, gyorsan kellett ekkora létszámot EGYSZERRE összeszedni, válogatás nélkül. Nem vacakoltak, akit értek, behívtak. Akik behívták őket, még ők se tudják, kikről szól, csak a létszámot kellett teljesíteni, ami ki volt adva. Itt nem lehet általánosítani, van köztük mindenféle ember.
nahát
@csikknorisz: persze nem egyszerű, pont erre lenne a munkanélküli segély, hogy még melegében tudj másik munkát keresni.
Magyar szokás ,hogy a kifogás és a magyarázat hamarabb megvan mint a tenni akarás
coyote3
@nahát: Akkor nem értettél meg. Bár elég egyértelműen fogalmaztam. Olvasd el mégegyszer és kicsit figyelmesebben a hozzászólásom...
Dr. Álamfö
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.