A volt NAV-os dolgozó vádjai után egy hétvége alatt lefolytatták a belső vizsgálatot, és semmi szabálytalanságot nem találtak.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szablyafűrész
A francot ezt vizsgálták ! Leültek tanakodni,hogy mi mi a lóf@sz lesz, ez az Andris-gyerek bekészítette a cumit !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szablyafűrész
A francot ezt vizsgálták ! Leültek tanakodni,hogy mi mi a lóf@sz lesz, ez az Andris-gyerek bekészítette a cumit !
egyember
Nem véletlenül száltak rá arra cégre, amit Lézerjani akart megvenni, nyilván nem saját játékának. Arra a cégre, amely tulajdonában van az EU pénzek felhasználását, kezelését nyilvántartó program (forráskódja, amit birtokolni kell(ene), hogy megismételhessék a hosszú bájtok éjszakáját, attól függetlenül, hogy folytatj(hat)ják-e rablásaikat)). Cikis(???) lenne, ha kiderülne (még az is), hogy e téren (is) voltak, úgymond "szabálytalanságok".
eberti
Az érdekelne,hogy hányan vizsgálják az adócsalást.
Gondolom ha találnak valamit,azt legalább 80-évre titkosítják...
gabrella
Hallottam,hogy fideszes csókos könyvelőirodájában úgy dolgozik könyvelő,hogy elmegy munkanélküli segélyre és közben bejelentetlenül csücsül az irodában - mivel ezeket nem ellenőrzik.
kukac50
Már 3 adó csaló céget találtak,az nem kérdéses,hogy igazat mondott -e ? Igen.
Desischado
Egyetértek Bálint Istvánnal, inkább lázas tanácskozás folyhatott, hogy mit csináljanak, és a bizonyítékokat síbolták el! Én nem értek annyira hozzá, de gondolom, nagyon sok ügy lehet, hogyan lehet ennyi ügyet két nap alatt átvizsgálni? már ezzel elárulták magukat! Ha a NAV-nál minden rendben van, akkor ugató kutya legyen belőlem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.