Az MSZP a választóik miatt nem hajlandó egy íven szerepelni a Jobbikkal, emiatt az LMP egy külön, piros színű papíron gyűjti a szocialisták aláírását. A Fidesz továbbra is kitart amellett, az áfacsalási ügy az ügyészségre és nem egy parlamenti vizsgálóbizottságra tartozik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
Kivár a mutyológus,hogy a színfalak mögött rendettehessen-saját izlésére.
Senara
"MSZP a választóik miatt nem hajlandó egy íven szerepelni a Jobbikkal, emiatt az LMP egy külön, piros színű papíron gyűjti a szocialisták aláírását.":-))) Röhej , Mesterházi nem ír alá egy papírt ahol jobbikos aláírások vannak ( nem a lényeg fontos ) (?) Kis stílű gyerekes f.szság Piros papír szintén .
dömdödöm
"Ki az a Horváth András?"
Teljes nevén , Született : Julian András Edward Horváth Snowden Assange :-)
A Horváth és Társai Fénymásoló Bt alapítója :-)
A cég jelmondata
A hass , másolj , gyarapíts ,vidd haza és mindenre fény derül ! :-)
turul72
Nem mindegy, hogy kicsoda?
A kérdés az, hogy amit mond az igaz, vagy sem.
keresztapa
Ha úgy lenne a szó igaz tartalmának megfelelően ügyészsége az országnak, mint ahogyan nincs, akkor az ügyészség tenné a dolgát, öntevékenyen, nem várna arra ami köztudott, sem arra hogy feljelentés érkezzen hozzá! ÁFA csalás feljelentést korábban tette Horváth, mint amilyen feljelentés később érkezett Horváth ellen az ügyészségre. Érdekesség ként a feljelentő van rendőrség által kutakodva, hogy,hogyan tudják rettegésbe tartani, hogy vissza vonja a feljelentését. A pártok nyakig vannak a csalás támogatásában, a párt pénztárnokai tudtával, ezért nem akarnak feljelentést tenni, mert érintettek! Játék bizottságot akarnak aminek törvényes hatásköre nincs.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.