Innentől Rogán Antal lesz a Justitia szobor modellje, aki narancsos szemellenzőjén át tekint a jövőbe, egyik kezében Blikket tartva, (aminek címlapján Rogán Antal van, amint Blikket olvas, aminek a címlapján Rogán Antal van, aki...), a másikban Louis Vuitton táskát markol, a harmadikkal meg kiűzi a törvény házából a bolsi (és nyilván a bankok pártján álló) bírókat, akik nem képesek átérezni a népi igazságérzet súlyának parancsát/parancsának súlyát. Éljen a magyar igazság! Nagy siker a professzionalitásában a bajai videót messze felülmúló rogáni bravúrstück, amelyben a frakcióvezető bátran, nyíltan és a neki megadott hatalmat még véletlenül sem abuzálva belemondja a kamerába a frankót. Azt, hogy ebben a Rezesova-ügyben mi és mennyire tűrhetetlen meg felháborító. Egy valódi igazságosztó nem is választhatna alkalmasabb „unter(wo)mant” a szerep eljátszásához.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Rogán is a ti hűséges csicskásotok aranyos világfik, nem a nemzeté.

Ha vicces kedvemben lennék, már csak egy kávét kérnék, de amit ez a ti belháborútok művel az országgal, egyáltalában nem nevetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.