„Magyarországnak olyan országnak kell lennie, ahol senki sem részesülhet jobb elbánásban csak azért, mert sok pénze van” – idézte Lakner Zoltán politológus egy nyilvános Facebook-bejegyzésében Rogán Antalt. Erre érkezett Csepeli György szociológusprofesszornak, a Magyar Tudományos Akadémia doktorának, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium 2002 és 2006 közötti politikai államtitkárának reakciója: „Képmutató strici”.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Szar ügy ,mikor valakire ráolvassák az igazságot,ugye Tónyó!:-)))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sbl
@silber13: A probléma az, hogy akik ezeket a minden felelősség nélküli tudományokat művelik, lényegesen jobban meg vannak becsülve anyagilag mint azok akiknek a vállain valóban súlyos felelősség van.
Ráadásul a technikai, technológiai fejlődést, a valódi fajsúlyos művészeti ágakat mennyivel vitte előre mindaz, amit ezek összehordanak és amivel naponta bombáznak bennünket?
Az életnek melyik az a területe, ami bizonyíthatóan jobbá lett általuk?
Vizual
@sbl: Ezt az okosságot melyik könyvből vontad le.? vagy melyik tudományból ? (sicc !)
nemkati
@sbl: A kormányfő szerint ma az egész világ tudja és elismeri, hogy a magyarok forradalmával és szabadságharcával az egész világ lett jobb.
monitorpress.eu/hu/hu/tersegi-tv/mora-net-tv/28-hu/hirek/legujabb-cikkek/3199-a-magyar-forradalommal-az-egesz-vilag-jobb-lett

A technikai fejlődés meg bakfitty.
A semmire se jó művészetekről már nem is beszélve.
sbl
@Vizual: Ha magadtól nem vagy képes arra rájönni, amit leírtam, az a te bajod. Nekem nem kell "könyvből olvasnom" az ilyen megállapításokat.
Csepeli elvtárs, mennyivel vitte előre a magyar gazdaság fejlődését a firkálmányaival, vagy mivel gazdagította a magyar kultúrát?
@nemkati: Való igaz, hogy a mi forradalmainkkal a világ jobb lett!
A bolsevik vörös medve nálunk lépett bele abba a tüskébe, ami azután még - sajnos - évtizedekig gennyedt, de azért először lesántult, később beledöglött.
Sok nyugati degenerált "értelmiségi" Sztálin alatt még lelkesedett a szovjet rendszerért, a bolsevizmusért, de '56 után óriásit zuhant a nyugati kommunista pártok népszerűsége és tömeges kilépések voltak belőlük abban az időben.

Ami a technikai fejlődést illeti, annak amiket beírtál, kapcsold ki a számítógépedet, semmiféle járművön ne közlekedj, gylogoljál mint annak idején azok az emberek, akik még a kereket sem ismerték!
Ne ruházkodjál és költözz - a természetvédelmi hatóság engedélyeinek a beszerzése után valamilyen barlangba!
Ami a művészeteket illeti, normális ember meg tudja különböztetni a valódi művészetet a ripacskodástól, a mázolmányok gyártásától, a firkálmányok elkövetésétől, a zenét a fülsértő zajkeltéstől.
Az hogy te nem ezek közé tartozol, a magánproblémád.
coni
Kezd ébredezni az értelmiség, de előbb kivárta, hogy a fiúk padlóra tegyék az országot.
evacica
Rogán valóban egy képmutató aki jó pénzért mindenre kapható! Van elég vastag bőr a képén ahhoz, hogy a főnök hülyeségeit továbbítsa a szerencsétlen embereknek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.