A férfinek a Mercedesét a Bűnügyi Szakértői Intézetbe kell vinnie hétfőn. Azt egyelőre nem lehet tudni, mit is keresnek az autóban a rendőrök.

"Nem tudom mire vélni, hogy ismét átvizsgálják a kocsimat. Miután Kriszti meghalt, átnézték vegyszerekkel és UV-lámpával az autót a garázsban. Éppen ezért érthetetlen, hogy most mit keresnek. Remélem, annál előrébb tart a nyomozás, hogy még mindig engem ellenőriznek, hiszen még poligráfos vizsgálatnak is alávetettem magam" – mondta a férj, Kardos Lajos a Blikknek.

A lap úgy tudja, továbbra is gőzerővel nyomoznak a rendőrök, rengeteg tanút hallgattak meg az ügyben. Információink szerint folyamatosan vesznek le képbe kerülő férfiaktól DNS-mintákat, hogy összevessék azokat az áldozaton talált idegen DNS-nyomokkal.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ezt a töketlenkedést, komolyan... ez csak valami kényszeres vergődés, hogy valamiféle eredményt produkáljanak, semmi több.
keresztapa
A rendőrségnek produkálni kell eredményt, mert nyomozáshoz nincs meg a tehetségük, felkészültségük, így a férj kézenfekvő gyanúsítottból csinálnak elkövetőt. Ez az eljárás a rendőrségnél bevett szokássá vált. Függetlenül attól, hogy ki az igazi gyilkosság elkövetője. Van egy pár eset, ami bizonyítja a rendőrök igazi tehetetlenségnek bizonyossága ártatlanból bűnözőt csinálni! A nyomozást vezető rendőr kapcsolatát miért nem vizsgálják, talán neki van köze, indoka a férj bűnnőssé nyilvánításához?
A Tündik bündije
Ezt a töketlenkedést, komolyan... ez csak valami kényszeres vergődés, hogy valamiféle eredményt produkáljanak, semmi több.
Vizual
A statisztikákat olvasgatva a Magyarországon elkövetett gyilkosságok java részét, családtagok, ismerősök,követik el. Ha kilépnek a sablonból a képzetlen rendőrök pánikba esnek, és nem tudnak koncepciózusan dolgozni. Gondolkozzál csak az eredménytelen ügyeken amit ismerünk.
Leginkább ilyenkor a közvetlen hozzátartozót nyaggatják. Mert ki bír nem hibázni ? És ki nem tudja úgy összeállítani az eseményeket, hogy az ne a szájíze szerinti állást mutatja.?
martinpalermo
Agatha Christie:Célszemély a férj,ez egy taktika ellene,,hibázásra akarják kényszeríteni, a férjet,vagy megtörni.Csak a férj is zsaru volt,ismeri a "dörgést".
nemkati
Elkéne már ide is egy NCIS, egy CSI, vagy egy mentalista! Már rég megoldották volna.
zabhegyező
A gond abban van, hogy a valóban hozzáértő, tapasztalt szakembereket a rendőrség elűzte.
Maradtak a tapasztalatlan vagy a szakmához affinitással nem rendelkezők a terepen akiknek lövésük sincs arról, hogy miből áll a helyszíni nyomrögzítés.
Ez az amit nem lehet megtanulni.
Egyik volt tanítványom ezzel foglalkozik és egy osztálytalálkozón pár olyan dologról (szempont, észlelés, rögzítés) ejtett szót, ami nekem a végképp laikusnak eszébe nem jutott volna, pedig szoktam NCmittudomén filmeket nézni, ha már nem látom e betűket a könyvben.
Sajnos a nagypolitikának az volt és ma is az az érdeke, hogy a valóban hozzáértők akik őket lebuktathatnák, eltakarodjanak az útból :(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.