Miért mondta azt, hogy a sötét, bokros részen keressék a holttestet? – kérdezte a kihallgató tiszt. Kardos Lajosnak – akit legutóbb hazugságvizsgálatnak vetettek alá –, újra részletesen el kellett mondania, mit tett a gyilkosság estéjén. Sokadszorra is minden részletre kiterjedően végigkérdezték, hogy mit tettem, merre jártam Kriszti eltűnésének az estéjén – nyilatkozta a Borsnak Kardos Lajos, miután ismét kihallgatták a nyomozók. – 21 óra 17-kor felhívtam Krisztit. Nem vette fel a telefont. Egy perccel később újra hívtam. Megint nem vette fel. Azonnal mondtam a gyereknek, hogy indulunk a rendőrőrsre. Tudtam, hogy amerre fut, autók is járnak, azt gondoltam, esetleg cserbenhagyták. Rossz előérzetem volt. A rendőrök azt mondták, túl kevés idő telt el, először nézzek körül ott, ahol futni szokott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Egyre cifrább ez a helyzet...és valami nagyon nem stimmel...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaboria1
@Dulcinea: Tévedni emberi dolog. A lényeg az ha be is ismerjük és elnézést is kérünk.
Dulcinea
@szaboria1: Ez egy dolog, hogy én a cikkben való történések, illetve a saját feltételezésem miatt a tévedés jogát kérem...
Ám ha mégis bebizonyosodik, hogy a férj volt, a tettes...Ő kérhet elnézést...nem túl sokat nyom a latba.
szaboria1
@Dulcinea: Akkor nekünk lesz igazunk és nincs semmi gond.
kamazuka
Na,vajon miért?
Mert amerre futni szokott az a hely éppen ilyen.Már a képes híradások szerint.Ha az mkénél futott volna akkor huzatos metrólejárót említett volna.
Tekla
Meddig nyúzzák ezt a szerencsétlent ? Milyen idióta hallgatta ki ,hogy folyton ismételni kell? Ez már rendőrségi műhiba miatti megrázkódtatás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.