De mi egy kis ország vagyunk. Nem lehet talán elvárni, hogy a CBA támogatása nélkül le lehessen ülni egy kávé mellé a rendőrökkel. Megkérdezve akár azt is, hogy a készenléti rendőrség tényleg minden faágról pontosan tud-e? Különösen azt követően, ha a szél letöri. De majd biztosan lesznek pontosabb hírek erről is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
Edward király, angol király...
A megfejtés a szövegben :-)
GeoCravker
Mert a csupasz hírre, miként a városi nincsteleneket csak a szem elől kisöprő fellépésre is, Bíróné Dienes Csilla ötlete, és Arany János sorainak nyomán azt mondhatjuk, hogy:

A fagyhalálhoz közeljutott
Hajléktalan, s nem Wales-i bárd
Míg azt rebegte búcsúzóul
„Cseszd meg Eduárd!”
kedwes
Nagyon sajnálatos, hogy a magasságos vezetés nem veszi észre, hogy mikre kényszeríti a lakosságot. Előtérbe kerül a MEGÉLHETÉSI BŰNÖZÉS!
Mivel a magasságos vezetés, nem hagy biztonságos utat, az emberi méltóságnak megfelelő megélhetésre.
Ennek a megtorlása előtérbe kerül, miközben milliárdok mennek mutyiba, amiről nem kívánnak tudomást venni, de be és elszámolni sem!
Kala Majka
A boszorkány égetéssel még Könyves Kálmán király idejében felhagytunk, ezek az újkirályok már csak a rőzseszedő anyókákat képesek elrettentő példának elénk állítani.

Az erdőirtó fatolvajok ugyanis már a liberális vallás védett szentjei.
GeoCravker
@Kala Majka: Felcsút polgármestere liberális? Hmmmmm...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.