Az MSZP a házbizottság csütörtöki ülésén kezdeményezi, hogy a parlament akár a házszabálytól eltérve, akár kivételes sürgős eljárásban már jövő héten döntsön a feltételezett áfacsalásokat feltáró vizsgálóbizottság létrehozásáról.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Igaza volt Józsa Istvánnak, aki tegnap délután mondta a Klubrádióban, hogy nem szavazza meg a kormányoldal.
nahát
Mire lenne jó a bizottság? Elokoskodnának hónapokig , nyomozósdit játszanának a politikusok, a végén meg jó esetben megállapítanák , hogy át kell adni a az ügyészségnek , hogy folytassák le az eljárást. A maszop próbál politikai előnyt kovácsolni ebből is! Vajon melyik szervezet áll a "zöld mappás" Horváth mögött?
human
Horváth András elmondta, hogy már jogászokkal tárgyal arról, hogy mit mondhat el a nyilvánosságnak abban az esetben, ha titkosítanák a NAV botrány részleteit. Ezek után mindenképp meg kell ismerni a nyilvánosságnak az ügy részleteit. Ha a fidesz tiszta lenne, maga kezdeményezte volna a vizsgálóbizottságot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.