Rogán Tóni szívdöglesztő volt a De 209-es feliratú pólóban...ahogy látványosan cepekedett ott a kosarakkal, megakasztva a törvényhozás rendjét. Mennyi bírságot szabna ki a rendzavarásért, ha egy sminkelt szemért 150 ezer büntetés jár? A rendzavarást, a botránykeltést parlamenten belül és kívül a fidesz honosította meg Magyarországon. Az ocsmány beszédet is, a beszólásokat, a "mit pofázol bele kisanyám" féle szövegeket, a kivonulásokat, a kordonbontást, a csőcselék uszítását 2006 őszén. De az ocsmány és kirekesztő beszédet épp a jelenlegi házelnök képviselte a legintenzívebben. Ő volt az, aki házelnökként sértegette az egész baloldalt. Ő volt, aki ott a pulpituson jelentette ki, hogy ha rajta múlna, a jobboldal képviselői nem ülhetnének a patkóban. És ő az, aki most valami egészen különleges tiszteletet szeretne kivívni magának.

Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hallgatag
..." ezeknek " mindent lehet a Parlamentben
vigyáz rájuk a méregdrága magánhadsered
szaboria1
Azt hiszi a K.L., hogy a sok pénzbüntetés miatt majd nem fognak beszólni molinókkal tüntetni. Téved nem olyan feledékenyek és tudják , hogy így lehet felhívni a figyelmet. Szégyen, hogy ilyen házszabály miatt megint külföldről kell ítéletet hozatni, mert az alkotmány bíróságot is ellehetetlenítették.
bretagne
Nagyon feledékenyek az emberek. Azért kell újra és újra eszükbe juttatni a kettősmércét.
Álszentek!!!
gibgab
Az országgyűlés tekintélye most a béke se...-nél van. Ez a fidesz csekély értelmű gombnyomogató bábjainak köszönhető jelentős részben. Ők többet ártanak, mint több száz molinó, beszólás vagy mutogatás. A tiltás szánalmas vergődés. Én így fogom fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.