nyugodtan lehet egyetlen kormánypártként kezelni a Fidesz-KDNP néven futó formációt. Még akkor is, ha a Fidesz aktuális névváltozásának bejelentése még várat magára. Esetleg meg sem történik, és a kötőjel utáni rész egyszerűen elvész majd. A hitelüket már régen elvesztett politikusok közül a lojalitási mazsolázás során majd kiválasztják az Orbánt bármikor megtapsolni tudókat. A többieket, az arcukat vállalhatatlanul elvesztőkkel, a kisebb Parlamentre hivatkozva feltűnés nélkül eldobhatják. Oszt jónapot. A Fidesz pedig immár, egy újabb párt végleges leszalámizásának jól megérdemelt böffentését követően nézhet a Jobbikkal, esetleg az LMP-vel, vagy mindkettővel kötendő, és akár a négyötödöt megcélzó új koalíciós partnerek után.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
A klubrádióba telefonált be egy fiatal lelkész vagy tiszteletes. El akarta mondani, hogy mennyire megalázónak érzi, hogy a kdnp megnyilvánulásati a keresztényekkel azonosítják. A végén már elcsuklott a hangja szegénynek.
Vannak hithű keresztények, akik érzik, hogy csak meglovagolja a kdnp a keresztény vallást, de nem különb egyik pártnál sem. Ezt számtalanszor bizonyították.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@kkalman: A tünetek alapján most is lehet mondani. Míg nem jön a fekete éjféli fuvar
kkalman
@GeoCravker: Még azt is megérhetjük. Még csak meg se lepődnék rajta. A hetven sok éves nyugdíjast a sárba gyűrő "elit" csapatot kb. ezért hozták létre.
Kala Majka
Nem most végzik ki a KDNP-t, hanem már akkor kivégezte a Fidesz Vim van Velsen és Semjén Zsolt szíves közreműködésével, amikor az EU-parlamentben a LIBERÁLIS Fidesz beült a helyükre.

Egyébkén a FKGP megsemmisítését is Fidesz végezte el az erőszakos torgyánosítással.

De amikor az Fidesz elkezdett magyarkodni, már mindenki tudhatta, hogy a magyar nemzet felszámolása is kitűzött céljuk.

Már most sincs más magyar az országban, csak aki Fideszes, vagy aki Fidesz-közeli, természetesen Pierre Dahler a legmagyarabb magyar köztük. Mindenki más vagy szélsőbalos, vagy náci.
coni
2014-ben csak a főpolgármestert nem választhatjuk közvetlenül, vagy már a parlamentet sem?
GeoCravker
@coni: A parlamentet tulajdonképpen eddig sem, ha belegondolsz. A listás helyek nem közvetlen választottak.
coni
@GeoCravker: Természetesen a parlamenti pártokat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.