S talán nem értenek egyet a kormánymegbízott lózungjával abban, hogy „végül 2010-ben a választásokon új parlamenti többség született, ami már méltó a magyar nemzethez”. Feltéve, hogy a magyar nemzethez nem a parancsokkal korlátozott gondolkodás, az innovációk megölése, és a parancsra tapsolás a méltó. „És pedig igy lesz, ha a nemzet minélelőbb föl nem serken, s ki nem ragadja kormánya és képviselői kezéből azon hatalmat, melyet nekik jó hiszemben átadott, s mellyel azok részint nem tudnak élni, részint rútul visszaélnek.” (Petőfi)

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez a legjobb módja, hogy megutáltassák a fiatalokkal ezt a kormányt, és a hülyék még csak észre sem veszik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@GeoCravker: Kössz. Jó írás. Érdemes elolvasni mindenkinek.
human
@GeoCravker: Még annyit, hogy szomszédunk feleséggel, két gyerekkel ment ki németbe dolgozni. A házukat kiadták, de már azok a bérlők is hollandiában dolgoznak. Most új bérlők vannak. Vajon ők meddig bírják? Már lassan én érzem kellemetlennek, hogy még itthon gürizek létminimum alatti bérért.
GeoCravker
@human: A félszáz évemmel már nem biztos, hogy megyek. Unokázni majd talán, ha a fiam megelégeli, hogy 2 diplomával munkanélküli és kiabortálja magát.
Tootsy
@human: De meg a fejeleshez is benak, hiszen latjuk, hol all a magyar foci a belepumpalt m illiardok ellenere is,...:o(((
human
@Tootsy: A fideszre jellemző, hogy a tetőnél kezdi építeni a házat. A foci javulását is attól várják, hogy stadionokat építenek és gondolom több pénzt szánnak idegenlégiósokra is. Szintén a tetőnél kezdik a családprogramot is. Nincs munkahely, de szaporodásra ösztönöznének minket. Ebben mi a logika? Attól hogy több fiatal lesz nem lesz több adóbevétel, mert nem lesz fizetésük amiből adóznának. Viszont lesz több közmunkás. Ágyrém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.