S talán nem értenek egyet a kormánymegbízott lózungjával abban, hogy „végül 2010-ben a választásokon új parlamenti többség született, ami már méltó a magyar nemzethez”. Feltéve, hogy a magyar nemzethez nem a parancsokkal korlátozott gondolkodás, az innovációk megölése, és a parancsra tapsolás a méltó. „És pedig igy lesz, ha a nemzet minélelőbb föl nem serken, s ki nem ragadja kormánya és képviselői kezéből azon hatalmat, melyet nekik jó hiszemben átadott, s mellyel azok részint nem tudnak élni, részint rútul visszaélnek.” (Petőfi)

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ez a legjobb módja, hogy megutáltassák a fiatalokkal ezt a kormányt, és a hülyék még csak észre sem veszik.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
A Tündik bündije
Ez a legjobb módja, hogy megutáltassák a fiatalokkal ezt a kormányt, és a hülyék még csak észre sem veszik.
GeoCravker
@A Tündik bündije: Pontosan. Vagy ahogy a linkelt szövegne is vagyon
"
a kötelező jelenléttel „élveztetett” kiállításmegnyitó népszerűsítő hatása alighanem vetekszik a nemi erőszakkal népszerűsített szexualitáséhoz."
Tootsy
Szerintem egy most vegzos diaknak mar nagyon komoly kepe van a jelenrol, es akarmilyen part van az uralmon, O azzal az elhatarozassal vag neki a nagybetus ELET-nek, hogy ha eddig senki, de majd O tutira megvaltoztatja a vilagot, NEKI SENKI SE MONDJA MEG, MIT CSINALJON, HOGY CSINALJA, MERT ERRE NEKI MAR MEGVANNAK A VILAGMEGVALTO OTLETEI.

Es mit lathatnak ezek a lelkes fiatalok egy ilyen eroszakosan rajuk tukmalt, egyaltalan nem muveszi szinvonalu kiallitason? Rengeteg kiegett, oreg, hazudos politikust, egy potrohos fokolompossal az elen, akik ellen - Ok ugy erzik - nekik, az uj generacionak harcolni kell. Nem baj, ha nem veszik eszre, lattam en mar gyakorlott favagot a radolo fa alatt meghalni. (O is azt hitte, hogy 30 evig tudott fat vagni, akkor most is tud. Eleg egyszer hibazni.)
GeoCravker
@Tootsy: A nyugat.hu képein rengetek unott fiatalt látni :-)
Tootsy
@GeoCravker: 12.17-re: Atyaisten!!! Es most nem viccelek, de a hajamat tepem, es vizszintesen razom a fejem, hogy nem, ez nem lehet, ezt nem lehet kiallitani...

Az egyik kepen OT KARBAFONT kezu latogato van, meg ketto olyan, akinek maga elott ossze van kulcsolva a keze... Ez a legkristalytisztabb uzenete annak, hogy "elhatarolom magam ettol az egesz helyzettol, zart vagyok, sot, en itt sem vagyok!" Ez a kiralyi fotos, VB (VilagBajnok, sztem) olyan jelentektelen kepeket csinalt, amilyen a kozonsege... A kepek csapnivaloak, a Mucsarnokot Patyomkin-falunak abrazolja, meg arra sem veszi a faradtsagot, hogy egy pici melyseget adjon a mazolmanyanak egy kis axonometrikus abrazolassal,...Az oszlopon uldogelo kameleon lopott otlet a szurrealistaktol, nemely kep meg egy elismert naiv festo kepekent sem allna' meg a helyet: egyszeruen hatborzongato! Mindenestre nagyon koszonom a kepeket, sikerult kellokeppen elborzadnom...:o(((
GeoCravker
@Tootsy: Maguk a Kerényi-féle tákolmány-illusztrációk is rémesek.
S mégis. A sorok közt üzennek.
Az a bizonyos sárkányölős rendőrkép úgy undorító, ahogy van. DE! Ahogy a szövegben is van: mint egy aréne-parafrázis önkéntelenül az arénába feláldozottakra utal. Akiket az atoriától elmenekült Orbán ott hagyott a sz..ban.
Ahogy az unott,elhatároló kezek, önkéntelen a művészi üzenet is.
GeoCravker
@Tootsy: Az előzőben a művészi idézőjeles, mely némelyik illusztráció egy iskolai rajzversenyen sem menne át.
Tootsy
@GeoCravker: Csillagos otos a kepelemzesed!...:o))
@GeoCravker: Igen, nekem is azonnal az ugrott be, hogy az oteves Pistike is "jobban teljesit", sokkal klasszabb kepet festene,...
GeoCravker
@Tootsy: Tulajdonképpen lehet, hogy az ellenzéknek egy alternatív illusztrációs versenyt kellene hirdetnie iskolásoknak :-)
Tootsy
@Tootsy: Tudod, nem a Kadar rendszert sirom vissza ( de igen), de Kadar papa TUDTA magarol, hogy O egy egyszeru ember, aki nem ert mindenhez, es ezert profikkal vette korbe magat, igaz viszont, hogy ezek kesobb visszaeltek a helyzetukkel - tisztelet a kivetelnek - Egy ilyen kiallitasrol, ahol ilyen pocsek kepeket alliutanak ki kenyszer-nezoknek, egy PROFI fotos olyan propagandaanyagot hozott volna ki, mintha egy Picasso kiallitas erkzett volna hozzank, es annak a megnyitojan lennenk. De van egy olyan erzesem, hogy mar annyira lenezik, semmibe veszik a magyar honpolgarokat, hogy meg arra sem veszik a faradtsagot, hogy legalabb megadjak a LATSZATAT annak, hogy ok MILYEN jok...Ez szamomra sokkal ijesztobb, mert ez a hozzaallas sok mindent elore vetit, es az a kep nagyon szomoru,...:o(((
human
Múltkor kérdeztem egy ismerős lányát, hogy középsuli után továbbtanul vagy dolgozik. Angliába megy biológusnak tanulni és ott is akar dolgozni. Gondolom családot is ott alapít már. Teszi ezt azért, mert itt csak munkanélküliség vár rá és nem azért tanult, hogy a híd alatt végezze. (mondjuk híd alatt is csak akkor ha megengedi neki a kormány)
Tootsy
@human: Mar nem engedi meg,...:o(( Szerinted ennek a kislanynak 18 evesen mi a velemenye az itthon tapasztaltakbol? Nyelvtanulas nelkul mi lehet belole itthon? Senki ne hibaztassa Ot, hogy igy dontott. Nem O a hibas, hanem a rendszer, amelyik erre kenyszeriti.,...
Tootsy
@GeoCravker: 12.32-ot Neked szantam, de lelkesen megis magamnak cimeztem! En nagyon szoke,...:o)) Mentsegemre szol, hogy mindjart hajnali ketto nalam, ugyhogy megyek hajcsiba, holnap ebedvendeg jon, frissnek kell lennem. Vasarnaptol meg a vegso hajra a "kozert"-ben,...:o))
human
@Tootsy: Ez engem nagyon elszomorít. A a jövőnket éljük így fel. Magyarországot a szürkeállomány húzhatja ki a gödörből. A kormány nem becsüli meg őket és le is építi az oktatást. Szerintük a fej arra való, hogy a labda a hálóba kerüljön, oszt jónapot.
GeoCravker
@Tootsy: Jó álmokat :-))
Kádárról szólva egyet értünkk
Az igazán jó vezető tiudja, hogy hol vannak a személyes határai.
GeoCravker
@human: A fiam két menetben tanult külföldön nyelvet. Ma 3 eus nyelven beszél és kínaiul. De nem kap állást közgazdász-tanárként.
human
@GeoCravker: Kössz. Jó írás. Érdemes elolvasni mindenkinek.
human
@GeoCravker: Még annyit, hogy szomszédunk feleséggel, két gyerekkel ment ki németbe dolgozni. A házukat kiadták, de már azok a bérlők is hollandiában dolgoznak. Most új bérlők vannak. Vajon ők meddig bírják? Már lassan én érzem kellemetlennek, hogy még itthon gürizek létminimum alatti bérért.
GeoCravker
@human: A félszáz évemmel már nem biztos, hogy megyek. Unokázni majd talán, ha a fiam megelégeli, hogy 2 diplomával munkanélküli és kiabortálja magát.
Tootsy
@human: De meg a fejeleshez is benak, hiszen latjuk, hol all a magyar foci a belepumpalt m illiardok ellenere is,...:o(((
human
@Tootsy: A fideszre jellemző, hogy a tetőnél kezdi építeni a házat. A foci javulását is attól várják, hogy stadionokat építenek és gondolom több pénzt szánnak idegenlégiósokra is. Szintén a tetőnél kezdik a családprogramot is. Nincs munkahely, de szaporodásra ösztönöznének minket. Ebben mi a logika? Attól hogy több fiatal lesz nem lesz több adóbevétel, mert nem lesz fizetésük amiből adóznának. Viszont lesz több közmunkás. Ágyrém.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.