Találkozót kezdeményezett a Fidesz két képviselője Horváth Andrással, az áfacsalási botrányt kirobbantó volt adóhivatali dolgozóval, tudta meg az Origo Horváthtól. A parlament költségvetési bizottságának fideszes alelnöke, Puskás Imre és a bizottság tagja, Dancsó József hosszan beszélgetett Horváthtal. Arról kérdezték, hogy mi van az általa tett ügyészségi feljelentésben – a nyomozást a múlt héten elrendelték –, és kíváncsiak voltak arra is, hogy mit tapasztalt, amikor még a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál dolgozott. A fideszes honatyák azt mondták Horváthnak az ő beszámolója szerint, hogy azért kezdeményezték a beszélgetést, mert tájékozódni szeretnének az ügyben, az időzítés pedig összefügg a parlamenti vizsgálóbizottság biztosra vehető felállításával.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Horváth Andrásnak szurkolok, hogy mindig legyenek jóbarátok, igaz emberek körülötte, amikor a fideszesek megkörnyékezik, nehogy kompromittálják vagy egyéb aljas módon
megvezessék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
coni
Érdekes, hogy a Fidesz képviselők a hivatalos meghallgatáson nem voltak jelen, pedig ők is ugyanúgy mindent megtudhattak volna mint a többiek akik vették a fáradtságot és elmentek.
aha
Dancsó urat személyesen ismerem...csak annyit az egészhez itt a propellernél ezt komolyan gondolja bár-ki,hogy a fidesz ennyire balfasz volna?? hogy az utolsó betüig nem ismeri..és nincs birtokában az egész zöld dossziénak...és feltételezi valaki,hogy kilóra megvennék a horváthot...aki olyan lehallgató berendezéssel van ellátva...vagy bármivel,hogy egyből bukta lenne a kormánynak...pont a maszoposok vetették törvénybe..hogy nyomozati szakaszban nincs vizsgálosdi...(azért a politika sokkal árnyaltabb...ha már eddig semmi nem derült ki..akkor majd pont most???) ...nevetséges feltételezés.
aha
@világlátó: ...majdhogynem egyetértek veled...már antal megmondta: az első millióra ..egyettlen milliomos sem büszke...a cocilizmusban...ment a fusi..a vállalati anyag kilopása..és villákbaspájzolása...senki elvtárs a bokáját megnem ütötte...van olyan nyaraló hely ahol : kádárdűlőnek nevezték..az elvtársak...utcáját...és itt vagyunk...mégis...
aha
@silber13: horváth annyira nem ostoba,hogy kidobja öket...még szerencse,hogy nem rád hallgatott...valaki azt irta ,hogy ettööl lesz hangos európa...na ez aztán...hatalmas naivitás...majdnem olyan mint amikor a bolha köhög.
világlátó
@aha: 65 évesen, sokat utazó emberként értem ami üzenni szeretne.Az elvtársak házait magáukba foglaló utcákat nálunk nem kádár dűlőnek, hanem káder dűlőnek nevezték és ma is annak nevezik. Kádár alatt a stiklik ártatlan babazsúrok voltak ehhez képest, amit itt egyesek, akik között sok olyan is van, aki Kádár alatt elvtárs volt. Lopott akkor is, most is. Mivel gazdaggá tette őt a gátlástalansága, nehogy már tisztelnem is kelljen.
Mellesleg az elvtársak közül mára sokan hajléktalanná, lepusztúlt lumpenné lettek.
Több ilyen ismerősöm is van. Egykor magam is elvtárs voltam, de ma nem kell emiatt szégyenkeznem. Igaz nem is a káderdűlőben van a házam. Úgy érzem nagyon egyoldalúan ítélkezik. A jó erkölcs , a tisztesség, a becsületesség, az alkotóképes tudás és tapasztalat, az önmagunkról és a családunkról való gondoskodás még mindig nem pártállástól függ. Az emberi gyarlóság viszont minden párt sajátja, még a kereszténydemokraták soraiba is befurakodott a lopás, csalás, hazugság, és a hamis tanuságtétel, nem is szólva a TIZ parancsolat többi intelméről. Az ember akkor is csak ember marad, ha bármilyen világnézeti csoportosulás keríti is hatalmába.
hajhagyma
@aha: megint van kőztünk egy ész osztó fideszes barom állat

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.