Halottá nyilváníttatta magát, és így egy ideig sikeresen tudott meglógni a hatóságok elől a férfi, akit kommandósok fogtak el nemrég a Ferenciek terén.

Egy hónappal az elfogása előtt N. Gáébornak sikerült elintéznie, hogy halottá nyilvánítsák – írja a Blikk. N. volt az, akit a terrorelhárítók rángattak ki egy taxiból a Ferenciek terén.

Már egy ideje nem járt a tárgyalásaira, így tisztában volt vele, hogy előbb-utóbb keresni fogják. Az ügyét tárgyaló bíró október elején veszítette el a türelmét, és a zsarukat N. Gábor nyomába küldte. A rendőrök elérték telefonon a férfit, aki azt állította, hogy a János Kórházban fekszik gyomorvérzéssel. Ottlétét kezelőorvosa is megerősítette a rendőrségnek, hiszen a férfi ezzel a panasszal valóban kivizsgáltatta magát. A megfelelő gyógyulási időt kivárva a rendőrök két hét után újra hívták N. Gábort, de a telefon addigra már ki volt kapcsolva. A felesége azt állította, hogy a férje meghalt, ő maga pedig a fájó gyász miatt elköltözött vidékre – olvasható az Origo cikkében.

A férfit egyébként egy levél buktatta le, amelyben azt fejtegette, hogy végez magával, és ha barátnője nem tart vele, akkor másokat is magával visz a halálba.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Miután a tűzoltók eloltották a tüzet a kórházban, a parancsnokuk jelenti a főorvosnak.
- A tüzet eloltottuk. Az alagsorban találtunk három áldozatot. Mesterséges légzést alkalmazva kettőt sikeresen visszahoztuk az életbe, a harmadik sajnos nem járt sikerrel.
A főorvos majd elájul -, amikor mondja a tűzoltónak:
- Tudja maga azt, hogy az alagsorban nincs semmi más, csak a hullaház?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.