Bár a kormány a rezsicsökkentés költségvetésének nevezte el a jövő évi büdzsét, arra jobban illik a stadionok költségvetése elnevezés. Néhány hangulatjavító intézkedésen kívül ugyanis egy kiemelt területet van: a sport. A parlament keddi ülésén elfogadta a 2014-es költségvetést. A kormány 15 984 milliárd forint bevétellel és 16 968 milliárd forint kiadással számol, a hiányt 984 milliárd 637 forintra tervezik. A jövő évi költségvetésben – néhány lakossági hangulatjavító intézkedésen kívül – egy kiemelt területet lehet azonosítani: a sportfejlesztés, kis túlzással, minden pénzt megér a kormánynak. Több mint 80 milliárd forintot szánnak stadionrekonstrukcióra, 12 milliárdot pedig stadionfejlesztésre. Az előbbi összegen nagyvárosok osztoznak, A fővárosi Puskás Stadionra és környezetére 20 milliárd jut, a győri arénára 5 milliárd. Majdnem 5 milliárdot költenek a szombathelyi és a székesfehérvári stadionra is, a diósgyőrieknek pedig be kell érniük közel 2 milliárddal. A...

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

gabrella
Jól megszívatták a választókat, munkahelyteremtés helyett stadionépítés valósult meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
A Tündik bündije
"Néhány hangulatjavító intézkedésen kívül ugyanis egy kiemelt területet van: a sport."
Miért, várta valaki, hogy a munkahelyteremtés vagy az egészségügy lesz a fő csapásirány? A lényeg a stadionok meg a jobban teljesítést hangoztató reklámok, és azzal puszi.
Desischado
A foci a lényeg, olyan "apróságokkal", mint az emberek megélhetése, nem kell foglalkozni, ugye, fityisz?! Nem erről volt szó!!!
coyote3
@gabrella: Megmondták, hogy a stadionépítések munkahelyeket is teremtenek. Nagyon hitetlen vagy Gabink :)
gabrella
@coyote3: Megáll az eszem, ezen az őrültségen és csak ácsorog! Alig vannak a meccseken nézők.
human
Ma reggel a TV2-n monda el egy főmuki, hogy létrehoztak egy ALAPÍTVÁNYT amin keresztül történik a stadionfelújítások finanszírozása. Hogy ehhez minek alapítvány?
Persze lehangzott, hogy a következő VB-n már ott leszünk meg minden. Ja és a stadionok és új pályák azért kellenek, mert ezek hiánya miatt nem mentünk sportolni. Ja. Nem is azért, mert 10-12 órát dolgozok naponta. Bár lehet hogy nem rám gondolt, hanem azokra akik 30-50 ezret kaszálnak havonta a rezsicsökkentéssel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.