"A kevesebb választék az olcsóbbságot is eredményez" – ezt tetováltatná a Cink a köznevelésért felelős államtitkár homlokára. Hoffmann a tankönyvpiac államosítása és megszüntetése kapcsán osztotta meg gondolatait a Youtubeon.

A kevesebb választék az olcsóbbságot is eredményez, ez volt a videó tételmondata. A felvételen Krupszkaja Hoffmann azt magyarázza, hogy miért volt jó a tankönyvpiac államosítása és megszüntetése. Például mert eddig túl sok volt a tankönyv. "Mi több, ha kevesebb a tankönyv (...) akkor meg tudjuk oldani azt a fajta esélyegyenlőséget amely régi vágya társadalomnak, vagyis, hogy minden gyerek, függetlenül attól, hogy milyen iskolába jár, azonos színvonalu oktatásban részesüljön" – vélekedett az államtitkár asszony.

A Fidesznél általában megfigyelhető, hogy egész egyszerűen újra akarják teremteni a gyerek- és fiatalkoruk világát, ami mindannyiunk pechjére pont a szovjet típusú elnyomás időszaka volt. De az, hogy nosztalgikusan, önértékként felmutatva akarják újrateremteni a hiánygazdaságot, az egészen fantasztikus.

A teljes írás a Cinken olvasható >>>

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Ha a hülyeségnek lenne mértékegysége, rózsika lenne a köbkilométer...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kiskutyauto
Hát közel 4 év destruktív, agyhalott, dilettáns, álszent és képmutató ámokfutása, csetlése-botlása, rombolása és züllesztése során oly mennyiségű hasonló fiaskó és beégés van, hogy a homloka ennek az orbáncsicska hülyepicsának, hogy elférjen rajta minden, lehetne akkora legalább mint Zemplén megye... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
bretagne
@Tootsy: Én csak egyszerűen pengeszájúnak hívom. Undorító, kenetteljes, tényleg a KDNP-be való, az álszentek közé!
mindenes46
Ehhez már nem tudok hozzászólni ,mert mindent leírtatok helyettem!
Köszönöm.
juditida
rózsika és a kormányfő valamint a vazallusok iránymutatásával előre a lenini úton !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.