A reggel lakásán házkutatást tartó nyomozók Horváth András, a NAV-botrány kirobbantója szerint leginkább a zöld dossziét keresték, melyben az általa elmondottakra tartalmaz bizonyítékokat. A mappáról nincs másolat, ám ezek az adatok az adóhivatal nyilvántartásában is szerepelnek, ezeket pedig nem lehet módosítani, törölni. Az Átlátszónak adott videóinterjújában azt is elmondta: számított arra, hogy a hatalom fel fog lépni vele szemben, ezért nem a lakásán, de biztonságba helyezett olyan adatokat, melyek őt védik meg "bizonyos típusú hatósági vegzálásoktól". "Fél 8 körül volt, becsöngettek, négy nyomozó állt az ajtóban" – mesélte az Átlátszó.hu-nak adott videóinterjújában Horváth András volt adóhatósági munkatárs, akinél csütörtök reggel házkutatást tartottak a rendőrök. Elmondása szerint kérte a rendőröket, hogy várjanak egy kicsit, amíg a családja felébred, de ennek a kérésének nem tettek eleget és megkezdték a házkutatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Eltüntetik az már biztos.
Még szarba marad a bejelentő,törvénytelen volt a házkutatás,mert nem hozta a cégek elkövetők nevét nyilvánosságra.
A törvény szerint védelem illeti meg,nem pedig házkutatás,addig ellene nem lehet felhozni semmit még nincsen tisztázva,vizsgálva azok a cégek nevek akiket jelentett.
A rendőrség túl lépte a hatáskörét..
human
Úgy hallottam lesz még nagyobb, szervezett tüntetés Horváth András mellett. Nekem ez 300 km út oda-vissza. Ha összejövünk egy autónyian, akkor megyek.
Desischado
Szerintem is eltüntetnek mindent, de az embereknek így is megvan a véleményük! Mindenesetre drukkolok Hárváth úrnak!
coyote3
Néztem a vele készített riportot. Érezhető volt rajta a félelem és a felháborodás. Aki még nem tudta milyen módszerekkel '"kormányoz" a zsírdisznó az most képet kaphatott róla. Ugyanakkor volt egy elszólása. Komoly összegben fogadnék, hogy van másolata:))))
szablyafűrész
Általam nagyon tisztelt Horváth András úr !

Mutyisztánban, az Orbánságban nem szabad ennyire igazhitűnek lenni ! Különösen akkor nem, amikor még egy rendőrségnél is vesznek el adatok, szivárognak ki titkos információk, amikor egy Lézer, egy trafikmutyit sem képes úgy levezényelni, hogy nyilvánosan ne durranjon nagyot, a bizonyító erejű okiratok elvesztése tárgyában tartott belső vizsgálatok többnyire azzal zárulnak, hogy " nem állapítható meg" illetve a takarító Marika volt a vétkes !

Az orbáni hatóságok egyikében sem szabad megbízni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.