A reggel lakásán házkutatást tartó nyomozók Horváth András, a NAV-botrány kirobbantója szerint leginkább a zöld dossziét keresték, melyben az általa elmondottakra tartalmaz bizonyítékokat. A mappáról nincs másolat, ám ezek az adatok az adóhivatal nyilvántartásában is szerepelnek, ezeket pedig nem lehet módosítani, törölni. Az Átlátszónak adott videóinterjújában azt is elmondta: számított arra, hogy a hatalom fel fog lépni vele szemben, ezért nem a lakásán, de biztonságba helyezett olyan adatokat, melyek őt védik meg "bizonyos típusú hatósági vegzálásoktól". "Fél 8 körül volt, becsöngettek, négy nyomozó állt az ajtóban" – mesélte az Átlátszó.hu-nak adott videóinterjújában Horváth András volt adóhatósági munkatárs, akinél csütörtök reggel házkutatást tartottak a rendőrök. Elmondása szerint kérte a rendőröket, hogy várjanak egy kicsit, amíg a családja felébred, de ennek a kérésének nem tettek eleget és megkezdték a házkutatást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coni
Horváth azért fordult a nyílvánossághoz mert a felettes szervek nem reagáltak Horváth megkeresésére. Nem gondolom, hogy személyes adatokat nyílvánosságra hozott volna, hiszen folyamatosan rendszerhibáról beszél és nem az egyes adószámlákról, vagy ellenőrzésekről.
mariaberta
Az valószínű, hogy ott van, csak éppen a süllyesztőbe kerül
kukac50
Eltüntetik az már biztos.
Még szarba marad a bejelentő,törvénytelen volt a házkutatás,mert nem hozta a cégek elkövetők nevét nyilvánosságra.
A törvény szerint védelem illeti meg,nem pedig házkutatás,addig ellene nem lehet felhozni semmit még nincsen tisztázva,vizsgálva azok a cégek nevek akiket jelentett.
A rendőrség túl lépte a hatáskörét..
human
Úgy hallottam lesz még nagyobb, szervezett tüntetés Horváth András mellett. Nekem ez 300 km út oda-vissza. Ha összejövünk egy autónyian, akkor megyek.
Desischado
Szerintem is eltüntetnek mindent, de az embereknek így is megvan a véleményük! Mindenesetre drukkolok Hárváth úrnak!
coyote3
Néztem a vele készített riportot. Érezhető volt rajta a félelem és a felháborodás. Aki még nem tudta milyen módszerekkel '"kormányoz" a zsírdisznó az most képet kaphatott róla. Ugyanakkor volt egy elszólása. Komoly összegben fogadnék, hogy van másolata:))))
szablyafűrész
Általam nagyon tisztelt Horváth András úr !

Mutyisztánban, az Orbánságban nem szabad ennyire igazhitűnek lenni ! Különösen akkor nem, amikor még egy rendőrségnél is vesznek el adatok, szivárognak ki titkos információk, amikor egy Lézer, egy trafikmutyit sem képes úgy levezényelni, hogy nyilvánosan ne durranjon nagyot, a bizonyító erejű okiratok elvesztése tárgyában tartott belső vizsgálatok többnyire azzal zárulnak, hogy " nem állapítható meg" illetve a takarító Marika volt a vétkes !

Az orbáni hatóságok egyikében sem szabad megbízni !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.