Közlöm az alábbiakat, azzal a kiegészítéssel, hogy mostantól a futballisták és a stadionépítők gyerekei nem éheznek, mert a nagy córeszben Debrecen és Magyar Világváros, Felcsút után Szombathely is...

Feltöltő: nyanya001
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" OV-nek pedig üzenem: Samuel Johnson így vélekedett: “A gazember utolsó mentsvára a hazafiság.” Sokan mondták: nekimentem OV-nek. Nem akartam. Kétszer adtam voksot nekik, mert először HITTEM, hogy tisztességes, másodszor pedig BÍZTAM, hogy aki elsőre elcsellózta a becsületét, másodszorra talán mégis vissza akarja szerezni. Állítom: a Fidesz és az OV-csapat 24 év alatt összetarhált vagyona helyrebillenthetné az ország gazdaságát. (Hát, még ha mellé a szocik és a volt szadeszosok is odapakolnák, amit magukhoz vettek.) Megvannak a jóra fordítható milliárdok, már csak a jó és tisztességes szándék, és alázatos, erélyekkel megáldott emberek kellenének ahhoz, hogy ország legyen ebből a letarolt medencéből."
Kala Majka
"Szegény Imre bácsi forog a sírjában"

AZÁM HAZÁM!

Miattad okvetlen Andibandi!

Ő maga is megmondta:

"Tudom, hogy lesz majd még egyszer egy Nagy Imre-per, amelyen rehabilitálnak.. Csak attól félek, hogy azok mondják el majd a gyászbeszédet, akik elárultak."
JAJMÁR
Ismerem a Nagy Bandót, embernek is jó, humoristának is, írónak is, és tényleg... :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.