Noha az a feladatuk, hogy a pénzt jótékonykodásra fordítsák, a Gyermekrák Alapítványnak mégis 604 millió forintja pihen kamatozó bankszámlán – írja a Blikk.

2012-ig nem kaptam semmilyen fizetést az alapítványtól – magyarázta Balogh a lapnak, aki szerint bár „jóakaróik" folyamatosan feljelentik őket, eddig sem az adóhivatal, sem az ügyészség nem talált semmilyen hibát a működésükben.

Balogh: Nem emlékszem, mennyiért vettem a házam

Az olyan alapítványok vezetőinek, amelyek évi 50 milliónál nagyobb állami támogatást kapnak, mostantól vagyonnyilatkozatot kell tenniük.

"A vagyonnyilatkozattól nem tartok. A házamat 13 éve vettem, igaz, már nem emlékszem, mennyiért. Ennek a megvásárlásakor is volt vagyonosodási eljárás." – tette hozzá Balogh.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lajospapa
A hetvenes - nyolcvanas években nem volt alapítvány. A beteg gyermekek koldulás nélkül megkapták mindazt a kezelést, ami az akkori ismeretek szerint lehetséges volt. Miből?
Nem volt ételosztás sem karácsony előtt. Érdekes módon hajléktalan sem volt. Ellenben krónikus munkaerőhiánnyal küzdöttünk. Miért? Nem tudtam a szomszédaimról, barátaimról, iskolatársaimról ki a cigány, a zsidó, a sváb. Ma megmondják! Mások! Miért? Adjak jótékonysági alapítványnak, és tudom,hogy jó ha 10 5- a odajut ahova szántam? Miért?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@mariaberta: De,igen.Ez a fajta 10 év börtönnel.
dolfi57
@Szvetlana: Szerintem ugy gondolja, hogy Ő egy fontos ember, pedig egy senki, de a közigazgatási hivatal is hibás, hogy ezt meg engedik. Zárolni kell az egész alapitványt, és meg kell szüntetni azt a kiváltságát, hogy az alapitvány pénzén Amerikai utakon vegyen részt. Zárolni kell a vagyonát, és minimum tényleges élet fogytot neki.
Szvetlana
@dolfi57: tényleges életfogytot nem fog kapni, de 10 évet rávernék a gusztustalan gecire.
Hány kisgyerek nem kapott kezelést, vagy támogatást? Ez egy rohadék.
buday008
Az ilyen emberekkel az lenne a megoldás hogy kapásból előzetesbe helyeznék , amég a legutolsó rajzszögig nem tisztázza magát a nav előtt. ..Nem kötelező senkinek sem alapítványt működtetni--senki nem kérte rá...
dolfi57
@buday008: Igazad van Buday008, de majd meg ken vaLAKIT, ÉS MINDENT SUTBA DOBNAK.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.