Túl magas labda...nem tehetem - ezt mormoltam ma reggel, újra és újra. Pedig már aludtam is rá egyet, és eldöntöttem magamban többször, hogy nem lehetek kegyetlen. Elvégre ünnepek közelednek. Nem írhatom le azt a sort, hogy: kiflivéges-csicsergős jó reggelt kívánok szenátor asszony, merre van a magánnyugdíj megtakarítás? Egyszerűen nem lehet. Hisz tudom, hogy tükör, gerinc és önbecsülés nélküli politikusokkal nem érdemes foglalkozni. Ebből a szempontból egy karakter nem érne meg Selmeczi Gabriella tegnapi néhány mondata a Hagyó-perről.

Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kala Majka
Talán tessék nyáron focizni a vadiúj stadionokban, amikor nem gond a fűtésszámla, legfeljebb a vihar okozhat némi kis kalamajkát.
Dr. Felipe
Hát bizony. Mára kiderült hogy a nokiás dobozos történet csupán fideSSes kamu volt, ahogy az is hogy Horn Gyula fideSSes politikusokat figyeltetett meg annak idején.
hetöndöe
@Dr. Felipe: Az egész fitymasz egy hatalmas kamu,csupán közpénzlopásra szerveződött szövetség,mely demagóg hazugságokkal került politikai hatalomba.A szomorú az,hogy a társadalom jó része észre sem veszi,hogy az orránál fogva vezetik,hiszen az orbánizmus napjainkra már egy vallássá érett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.