A kormány.hu Youtube-csatornája újabb gyomorforgató felvételekkel gazdagotott: negyven szegény sorsú gyereket tereltek be a Hiltonba egy fényűző vacsorára, hogy megmutassák nekik, hol nem fognak soha többé "lúdgégét és calvadossal ízesített gombamártást" enni.

Másképp nehezen lehetne értelmezni azt az otrombaságot, amit a Református Szeretetszolgálat művelt Balog Zoltán emberi erőforrások miniszter legnagyobb megelégedésére. Az eseményről részletesebben a 444 írt, mi elmentünk hányni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Szemét, undorító álszent mocsok!!! Hogy nem sül ki a szeme?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Boszi27
@sbl: Köszönjük, és viszont kívánjuk.
miazavalami
@nyanya001: Ezt én tudom. De valld be őszintén néha te is így vagy vele...
nyanya001
@miazavalami: Én az illetékesek helyett szégyellem magam !
Mint a Balogh aki a Hiltonban pöffeszkedett a szegény sorsú gyerekekkel
mert abból a pénzből jutott volna az ilyen igazán nehéz sorsúaknak is némi szerény étel !
miazavalami
@nyanya001: Baloghnak és a többi nagyfejűnek fogalma sincs a szegénységről! Arról se nagyon , mit érezhet az a szülő aki nem tud enni adni a gyerekének. Nem azon kell gondolkodnia , hogy megveheti - e magának a húszeres csizmát , hanem azon hogy holnap mit eszik a gyerek. Ha majd ezt átélik , na akkor pofázhatnak minden szépet és jót. De addig legalább kussolnának!
human
Megnéztem a videót. Akkor kerekedett ki a szemem, mikor a kötelet kihúzták a sötét szobában, hogy lebukjanak a gyerekek benne. És akkor szorult ökölbe a kezem, mikor a drótkefét direkt úgy helyezték, hogy megszúrja a gyerekek kezét. Milyen szadista már az ilyen?
A szomorú gyerekarcokból azt lehet kiolvasni, hogy azon jár az eszük, ha haza mennek már nem ez a fényűzés fogja őket várni.
Balog Zoltán fia demonstrált már Horthy mellett is. A fekete pólós idiótán vigyorgó az, 1:20-nál:
youtu.be/4Rmb_s9xyvE?t=1m14s

Hasonlóan alázták meg az éhségmeneteseket is annak idején. Például alkoholt raktak a teájukba, majd megszondáztatták őket Mezőkövesden. És emlékszünk, mikor a menetet ezzel a molinóval fogadták: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!". De volt, hogy a téli fagyban már csak a szállás közelében derült ki, hogy mégsem engedi a helyi vezetés megszállni őket a tervezett helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.