A kormány.hu Youtube-csatornája újabb gyomorforgató felvételekkel gazdagotott: negyven szegény sorsú gyereket tereltek be a Hiltonba egy fényűző vacsorára, hogy megmutassák nekik, hol nem fognak soha többé "lúdgégét és calvadossal ízesített gombamártást" enni.

Másképp nehezen lehetne értelmezni azt az otrombaságot, amit a Református Szeretetszolgálat művelt Balog Zoltán emberi erőforrások miniszter legnagyobb megelégedésére. Az eseményről részletesebben a 444 írt, mi elmentünk hányni.

87 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Desischado
Szemét, undorító álszent mocsok!!! Hogy nem sül ki a szeme?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Desischado
Szemét, undorító álszent mocsok!!! Hogy nem sül ki a szeme?!
F_Viktor
"Ebben a világosságban pedig látszik, hogy vannak szegények és gazdagok, a szegénység pedig igazságtalanság - mondta Balog..."

Ez a Balogh református lelkész, országgyűlési szavazógép...
Békés ember vagyok, de ilyenkor kinyílik a bicska a zsebembe, mikor ilyeneket olvasok.
Hogy a büdös búbánatba egyeztetheti össze gombnyomogatásával a hasonló mondatait egy ilyen álszent pokolfajzat féreg?
Levendula
Miért nem visz haza mindegyik országgyűlési képviselő - legalább szent karácsony ünnepére - egy-egy mély szegénységben élő családot???
coyote3
Igazi szemforgató pap a cserépedény. Reméljük a gyerekeket nem rontotta meg...
henker
Kedves szoci szavazó bázis Söjtör nem ugrik be ilyenkor ? Zalába pesti Gundelből levitetni a lakomát a frakció részére 75 Ft / fő az akkori áron ! Na ez a kettős mérce . Amit a szoci csinál az szükség !
adrenalink
Remélem a gombamártás szarvasgombából készült, hogy érezzék a különbséget a hétköznapi csiperkegomba és e között! 1-2 csokiszökőkútra már nem futotta? Nem csodáltam volna, ha meghívottak hányingert kaptak volna ettől az undorító és megalázó kirakatpolitikától...
silber13
@henker: Na igen! Mert ugye a Fityisz a puritánságáról, mértéktartásáról hires!
lópicigáspár
A pokolba vezető út is jóakarattal van kikövezve. Nagyon balul sült el ez a gondolat. Talán szerényebben kellett volna megoldani, de nehogy már a nagy jótevők lealacsonyodjanak a Hilton alatti szintre!
silber13
De mit is várhat az ember egy betanitott esztergályostól, aki valamiféle papszerűség létére sikeresen mászott fel az uborkafára?? Egy jellemtelen, mocskos lelkű csinovnyiknak tartom!
sbl
Ennek a felvezetésnek a tükrében akkor legalább ilyen undorító dolog volt az, amikor a "gazdagoktól" elrekvirált villákban annak idején a "dicsőséges" 133 nap" - inkább patkányforradalom - idején szegény gyermekeket üdültettek a Balaton partján.

"Sokuk először volt ott!" - sulykolták belénk az általános és közép iskolákban a "Történelem" tárgyban, valamint a felsőoktatási intézményekben a "Tudományos Szocializmus" című néphülyítés keretein belül...
Legyünk csak következetesek!
csikknorisz
"lúdgége tésztában" Nem inkább lúdgége tésztával? Magyarul libaleves csigatésztával, nem kell ezt annyira cifrázni.
sbl
@csikknorisz: Lehet hogy belesütötték valami kelttésztába, úgy mint ahogy a csülköt szokás.
magyarbakancs
Attól, hogy törtetünk előre ebben a rohanó világban, mit sem törődve másokkal, néha még juthat idő egy kis emberségre.
varrólány
Meg is néztétek? ez valami borzalmas. Én semmit nem értettem , ebből a katyvasz szövegből amit elmondott.De biztos én vagyok az értetlen!:-)
Ő egy miniszter, ráadásul emberi erőforrás! Ő olyan messze van attól ami emberi mint Makó Jeruzsálemtől. Én szégyellem magam miatta!
varrólány
@lópicigáspár: De bizony , én marha gondoltam hátha jobb lesz a vége! De nem !
Egy iskolás gyerek érthetőbben beszél nála.
leszúrt rittberger
@sbl: Hogy jön ez ide? Nektek fidesznyik talpnyalóknak mindig, mindenre lesz egy ilyen válaszotok, hogy "de bezzeg régen is..."? És akkor ezzel el van intézve a sztori vagy mi? Most akkor bazsalyogva visszasüppedtél a fotelbe, hogy minden rendben?

Adócsalók sincsenek, meg ne foglalkozzon vele senki, mert amazok is csaltak adót... Gratulálok, ez az igazi mélysötét szekértábor-politizálós szellemi dagonya.
Darthon1
@csikknorisz: töltött libagége tésztában sütve, nem ugyanaz.
@sbl: ha a hülyeség fájna, ordítanál. A mostani gyerekek nagyobbik hányada szintén nem jut el életében a Balatonra. Persze ez nem fáj nektek.
@henker: ezt majd a Bíróságon mond el kérlek, hogy azért bűnöztetek Fidesz huszárként, mert a szocik is ezt tették! Bizonyára megértik majd.
Darthon1
Azért eszembe jutott egy régi vicc a két hete éhező etióp gyerekekről.
A Mikulás megkérdezi tőlük, hogy-ugye gyerekek mindenki megette a vacsorát?
-Nem?
-Akkor csokit sem kaptok!
silber13
@varrólány: Már elnézést, de hányingerem támadt ettől féleszű esztergályostól! Na, és ez a beszéd! Hát egy akrikai erdei majom értelmesebb!
m.macskosz
@sbl: >>"Sokuk először volt ott!" - sulykolták belénk
m.macskosz
@m.macskosz: A fele lemaradt:
Képzeld, tényleg úgy volt, és egyre kevesebben jutnak el ma is!
Tudod, mi a különbség? Hogy ma ezek a nagyon karitatív alakok
egyenként el tudnának vinni 40 gyereket a Hiltonba, akár hetenként
a magánvagyonukból, de ehelyett egy évben egyszer villognak az
én adómból!

@Darthon1:
m.macskosz
@Darthon1: Bocsánat, mérgemben félrekattintottam,
fentieket sbl-nek szántam.
jancsipapa
Amibe ez került kb. tízezer gyerek kaphatott volna rendes karácsonyi csomagot ... Ezek már annyira elrugaszkodtak a valóságtól ,hogy nem is értenék ,ha valaki kritizálná ezt az undorító ,megalázó és az empátia teljes hiányáról tanúbizonyságot tevő "akciót".
miazavalami
@sbl: csak nehogy megint az legyen mint akkor volt. A szegények elvehetik azt ami nekik nem jut. nagyon az akkori rendszer felé kezd hajazni a fidesz politika. ha jól szétnézel kicsiny országunkban mit látsz? egyre nagyobb szakadék tátong a szegények és a gazdagok közt. A középosztály pedig lefelé süllyed , és kezd elkopni!
F_Viktor
@silber13: Írod:
"Mert ugye a Fityisz a puritánságáról, mértéktartásáról hires!"

Náluk már az is mértéktartásnak számít ha a városka fityeszes képviselő-testülete hétvégeken nem mindig az Adrián vitorlázik, hanem néha kibérlik a Balaton legnagyobb hajóját!
F_Viktor
@sbl: Írod:
"...legalább ilyen undorító dolog volt az, amikor a "gazdagoktól" elrekvirált villákban annak idején a "dicsőséges" 133 nap" - inkább patkányforradalom - idején szegény gyermekeket üdültettek a Balaton partján."

Te hatökör, ezzel az érvvel próbálod felmenteni az elv társaidat?
Logikád alapján pl. ha kettővel kevesebb zsidót likvidáltok, mint elődeitek tették, akkor már jót cselekedtek, baromarc?
lópicigáspár
@varrólány: Ezért kell olvasni inkább! A könyvnek felütöd a végét, megtudod ki a gyilkos és a többi már nem is érdekes! :-)
silber13
Azért mindentől függetlenül, mindenkinek Boldog és Békés Karácsonyt kívánok,
legyen ez igazi ünnep!
Silber13
www.youtube.com/watch?v=46YGrvdIAwk
nyanya001
Vajon mennyibe kerülhetett a Hiltonban a termet kibérelni és az
ott elkészített ételek úgyszintén ?
Ha ezt a pénzt is a nehéz sorsú gyerekekre költötték volna,
sokkal többen jóllakhattak volna, de aki ezt kitalálta,
azzal fizettetném meg ennek az összes költségét !
Brother Louie
@nyanya001: itt szó sem volt a nehéz sorsú gyerekekről. Ez a rendezvény a fotósoknak, az újságíróknak való pózolásról szólt. A képekről amiket majd fel lehet tölteni ide oda, mindenféle minisztériumi albumokba.

Nagyobb az objektív amibe vihog ez a szerencsétlen Balog mint a levesestál.
sbl
@leszúrt rittberger: A szokásos paneldumádra nem is válaszolok.
Különben úgy "jön ide" hogy annak idején a patkányforradalomnak a "jóságos"arcával hülyítettek bennünket.
Ennek egy mozzanata volt a "szegény-sorsú" gyermekek balatoni üdültetése.
Most is ugyanez volt pepitában.

Amúgy nem helyeslem, mert minekl a kis gyermekeknek mutogatni a túlzó luxust?
@m.macskosz: A patkányforradalom vezetői nem a "közvagyonból" vitték el az akkori gyermekeket, hanem a másoktól elorabolt vagyonhoz tartozó nyaralókba.
@miazavalami: A szakadék egyik oldalán azok állnak akik a mély-szegénységben élnek, a másik oldalán akik ezt előidézték. (li)Bajnai, Gyurcsány, Kóka, stb., meg sajnos sokan, akik Fidesz oldalinak hirdetik magukat, a hirtelen lett újgazdagok közül.
Különben a középosztály süllyedése napjainkra - talán - megállt, vagy megállóban van.

@F_Viktor: Eltévesztetted a megszólítást!
Gondolom a felmenőidnek szántad, csak idő előtt küldted el...
A további részről meg a véleményem: Neked mindenről az jut az eszedbe... Mint a "witz"-beli Móritczkának...
Egy indiszkrét kérdés: Te is "az" vagy, mert mindig ide lyukadsz ki?

Először nem ártana kezet mosnod mielőtt pötyögni kezdenéd a semmitmondó szösszeneteidet!
A stílus egyébként a felizgatott magatokfajták egyik - nem túlzottan vonzó - jellegzetessége.
Cca így reagált annak idején a tollasházaló is - ha már eléggé messze volt a gazdától - aki tetten érte, hogy át akarja verni és jól felpofozta...
csikknorisz
@Darthon1: Utána láttam, hogy a 444.hu is úgy írja, hogy "lúdgégetésztával", vagyis csigatésztával. Akkor ők is tévednek, vagy pedig a korábban idézett origós cikkben írták el. Nem akarok ezen rugózni, de azért nem mindegy, hogy valami ínyencfalatról van szó, vagy egyszerű levestésztáról. :)
m.macskosz
@sbl: "...vitték el az akkori gyermekeket, hanem a másoktól elorabolt vagyonhoz tartozó nyaralókba." Akkor ha l. a hirtelen milliárdossá avanzsált Mészáros Lőrinctől visszavennék a jogtalan jövedelmeket és abból nyaraltatnák a rászorulókat a Balatonon, azt minek neveznéd?
Sok értelmét ugyan nem látom, hogy megpróbáljalak meggyőzni,
de hátha...
imike52
@sbl: Azok a gyerekek legalább abban a tudatban feküdtek le este, hogy most már mindíg így lesz. Más kérdés, hogy tévedtek. De ezek a gyerekek hogyan fogják álomra hajtani a fejüket ? Hogy volt egy "szép esténk" ? Vagy elgondolkodnak rajta (remélem), hogy ez nekem miért nem járhat akár minden nap ? Hogy ne akkor jusson el akár egy falusi kisvendéglőbe is, mert most "fussa" , hanem mert KEDVE van hozzá ! Mecsoda különbség !
bretagne
@varrólány: Nem te vagy az értetlen!!!
Senara
sbl ...Nem semmi eljutni 5 csillagos szállodától az 1919 - es tanácsköztársaságig mert a "dicsőséges "133 nap akkor volt :-))) "patkányforradalom "...
"Sokuk először volt ott!" - sulykolták belénk az általános és közép iskolákban a "Történelem" tárgyban, valamint a felsőoktatási intézményekben a "Tudományos Szocializmus" című néphülyítés keretein belül..."
Legyünk csak következetesek!" Igen legyünk azok és ne keverjünk mindent mindennel :-)))
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
gabrella
@jancsipapa: Milyen jó bevétele volt állami pénzből a Hiltonnak! Jó ez év vége előtti forgalomnak.
Ha a rájuk eső részt pénzben kapták volna meg, fél évig ehettek volna belőle!
gabrella
@sbl: Te aki ezt jó ötletnek tartod - igen érzéketlen bunkó vagy! Téged is felvihetnének a Holdra csak ne kapjál ennivalóra pénzt egész életedben!
Január
Ilyet nem szabad csinálni! A nehéz sorsú gyerekekre inkább ráköltötték volna másként azt a pénzt, amit a Hilton luxusára elszórtak, biztos lett volna ezeregy helye.
A Hilton nélkül is megvendégelhették volna a gyerekeket, és az ajándék mellé nyugodtan adhattak volna pénzt, csekket amit arra költenek ami szükséges.

Nagyon nagy melléfogást csináltak a Hiltoni meghívással, a meghívók meg mutatták nekik, hogy másként is lehet élni, mint ahogy Ők és családjuk él, és ez az amit csak nagyon kevesen élhetnek át újra, tehát egy hamis nosztalgiát ébresztettek bennük.
Eddig viszonylag "boldogok" voltak a saját köreikben - ezek után azok maradnak?
coni
Ha a gyerekek lennének fontosak akkor ebből az összegből rengeteg gyerek kaphatott volna egyszerű, de meleg ételt legalább Karácsonykor.
Lehet, hogy a köztévében ez nem mutatott volna olyan jól.
Darthon1
@csikknorisz: biztos neked van igazad.Nem veszünk rajta össze. Én azért azt a másikat is szeretem.
keresztapa
Az egyik gyerek, csak kérdezte Balogtól, minket otthon miért anyukánk szolgál ki, miért nem ez a sok puccos, bácsi, néni, nekünk miért is nincs ilyen szép ebédlőnk, most már akkor mindég itt fogunk maradni? Ennek az értelmiségi Balognak semmilyen válasz nem jutott eszébe, ez a rész valahogy kimaradt a villongásból! Pedig a kamera vette!
Boszi27
Ez inkább volt megrázó, mint megható ünnepség. Gyerekeket semmiképp nem szabad a közelükbe engedni. Szegények látták a csillogást pár óráig és tudják soha többé nem lesz módjuk betenni a lábukat oda. Ajándékozásnál alapvető, hogy legyen személyre szabott az ajándék.
F_Viktor
@sbl: 1) Megszólításom tükrözi véleményemet rólad.
2) Egy rasszista, antiszemita, gyáva, agyatlan jobbertől nem nyerő a kioktatónak szánt stílus :-))
sbl
@F_Viktor: A véleményed rólam - a magánügyed.
Ami a "gyáva" kifejezést illeti meglep, de hát egy filo-fotel értelmiségitől mást el sem érdemes várni.
Ez a magatokformák jellegzetessége. Ész érvekkel egyszerűen képtelenek vagytok előjönni.
A magunkfajták esetében meg a ti misztifikált mese jellegű történetei meg értelmetlen hazudozások.

Abban igazad van, nálad a kioktató stílus tényleg nem "nyerő" mert a "szellemi képességeid" - ez sajnos elemi adottság nálad - determinálja, hogy kioktathatatlan vagy.
A kioktathatóság alapfeltétele a szellemi kapacitás, pont ez, az aminek nagyon a híján vagy!
De ez már a te egyéni paramétered és egyben problémád...
sbl
@gabrella: Először is küzd le a szövegértelmezési zavarod!
Én pont az ellenkezőjét írtam be.
A Holdra különben szívesen el látogatnék.
Ennivalót nekem nem kell "kapni" mert normális foglalkozásaim vannak (Nem "értelmiségiek - ipriak) a megélhetésem még akkor is biztosított volt, amikor a tülökorrú, meg a kis pislogó - (li)Bajnai elvtárs nyomorította az országot a bandáik élén!
Én ugyanis nem fotel-értelmiségi vagyok!
sbl
@m.macskosz: Ez a "meggyőzés" rögeszmeszerű mánia a magatokfajták egyik vezérlő gondolatsora.
A kitűnő Csernus doki talán tudna adni néhány ötletet, hogy miként lehet(ne) róla leszokni...
Pálinkafőző Rézüst
@sbl: Csernus doki az általad nem kedvelt népcsoporthoz tartozik. Nem zavar??? :)
Te is vehetnél tőle néhány órát...Inkább néhány napot...Nem, néhány hetet...Kevés, néhány hónapot...:)))
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Engem csak a közismert hashajtók "zavarnak+ meg.
Én az elvégzett teljesítmény alapján alkotok véleményt.
F_Viktor
@sbl: OK, elmagyarázom miért tartom a fajtádat gyáva féregnek:
- Falvakba olyan bevonulást és erőfitogtatást még nem tartopttatok ahol legalább 70 főt nem tudtatok kiállítani gyerekek, nőkkel szemben! Aztán a tömegből már bátran dobálóztok kövekkel, igaz, az elfogyasztott tudatmódosító szerek hatására néha még Vonát is célba veszitek :-))
- Mikor a szemben állók nem nők és gyerekek, s elcsattan pár pofon, akkor a Morvai féléket Brüsszelig kergetitek panaszra, aminek vége egy év sírás-rívás, s egész Európa rajtatok, anyámasszony katonákon röhög (mert ugyebár a görög, a francia, a lengyel, a spanyol jobban bírja a bakancsrúgást, a gumilövedéket, mert tökös legény lévén úgy gondolkodik, ha már elmegyek balhézni, akkor nem csodálkozok ha nem kesztyűs kézzel bánnak velem).
- Sajóbábonyba mi történt? Egy Suzukinyi gárdista kevés volt (mögöttük pár km-re 600 ÚMG-ta állt készenlétben), s pár pofon után rendőrért kiáltottak, majd ügyészséghez fordultak?
Desischado
Gyomorforgató volt! Megjegyzem, egy gyerek sem mosolyog, csak ez a fő-fő keresztény vigyorog nagy elégedetten, na most letudtuk a "jótékonyságot", címszó alatt. Remélem, én is, hogy ezek a gyerekek elkezdenek gondolkozni majd azon, hogy ők nyomorognak, ezek a bácsik meg milyen jól élnek! Arról nem is beszélve, kissebb csilivili, és ebből a pénzből, több gyerek is jóllakhatott volna! Valamint nem kellett volna a segélyt, és a közmunkabért megkurtítani, és akkor talán ezek a gyerekek is többször lakhatnának jól! Álszent, és aljas, hogy most igyekeznek a média előtt eljátszani, hogy milyen "jóságosak"! Pfujj!!!
kkalman
Balogh megmutatta a gyerekeknek, hogy egy esztergályos mennyire tud lesüllyedni a buzgó nyelvcsapásoknak köszönhetően.
sbl
@F_Viktor:
"Ok" a magyarázatkísérletedre a válaszom:
"Erőt fitogtatni" először is úgy lehet, hogy valóban erőt mutatnak azok akik "fitogtatják"!
Azok az ilyen - jellegű - "asszonyok és gyermekek" akiket "megfélemlítettek" - állítólagosan - annak idején tevékenyen kivették a részüket Szögi tanár úr bestiálisan elkövetett agyonveréséből Olaszliszkán!

Megint - a magatokfajták sajátságos beidegződései szerint - gondolkodsz!
A Jobbik és szimpatizánsai nem használnak tudatmódosító szereket - nekünk egészséges tudatunk van - és ezen nem is akarunk változtatni!
A magatokfajták akarják folyamatosan a marihuanát, meg a többi szemetet hatóságilag is engedélyeztetni!

A szemben állók őrizkedni szoktak attól hogy "elcsattanjon egy két pofon" - a saját jól felfogott érdekükben. Ugyanis ha a Gárda felvonul ott nem holmi reszli alakok a felvonulók!
És soha egy pofon a - felvonulók kezdeményezéséből - nem is csattant el! (Hozz - cáfolatként - erre egy két esetet!)
Az más kérdés, hogy a "megfélemlítettek" között, gyakran elcsattan nem egy-két, hanem jó pár pofon, (Lásd a Mazsihisz ruhaosztási akcióját! ) esetleg a saját drogos apja szúrja le a hat éves kisfiát - fényes nappal, a rendőrök szeme láttára - mint ahogy ez megtörtént Füzesabonyban!
Hol volt a mocskos szájú gyűlöletbanya, Mohácsi Viktória ennél az esetnél? (Kitoloncolás előtt Kanadában?)
Ő volt az aki ott táncolt minden elkövetett cigány gyilkosságnál - amiben az eddigi vizsgálatok szerint a szopott gombóc fejű "Drazsé" Draskovics Tibor és akkori bandája - nyakig benne van!
És utána az EU Parlamentben az alaptalan rágalmait világgá kürtölte!

Mi természetesen rendőrért kiáltunk - ha jogsértés történik - mert nem kívánunk ön-bíráskodni - ugyanis azt a törvény tiltja!
Mi törvénytisztelő állampolgárok vagyunk ellentétben a magatokfajták által bujtogatott parazita életmódot folytató deviánsokkal szemben.
m.macskosz
@gibgab: "A Calvados a normandiai Calvados régióból származú, különleges minőségű, érleléstől valamint termőhelytől függően igen drága almaborpárlat. (Kábé mint a konyak.) Alkoholtartalma általában 40 térfogatszázalék. Tehát népiesen: TÖMÉNY. Világszerte a gyerekek kedvence." Lehet, hogy egy szép piros Jonatán almának jobban örültek volna...
m.macskosz
@sbl: Nem reflektálok a tanácsaidra, le-és felmenőim között soha, egyetlenegy sem volt/van, akinek pszichiáterre lett volna szüksége, tehát genetikailag védettek vagyunk.
Nálad vajon mi a helyzet?
sbl
@m.macskosz: Én születetten "gój" vagyok - tehát - genetikailag védett.
Különben nekem rögeszméim soha nem voltak. Ezek után?
Klara Erdelyi
Ez tényleg gyomorforgató - szégyelhethé magát ez az álszent Balog... az már csak a jéghegy csúcsa - hogy még annyi esze sem volt -pap létére- hogy még az ADVENT mibenlétét sem tudta elmondani - de az is lehet hogy nem is tudta miröl szól ... És helyette elkezdett gazdagokról (magáról) - meg a szegényekröl (a gyerekek) papolni ... ezt az álszentséget ...ahelyett hogy a Hiltonba vitték a gyerekeket, hogy ebben az évben talán elöször jóllakhassanak - tényleg inkább azon tüsténkedne a dicsöséges párttársaival egyetembe - hogy ezek a gyerekek is, a többi gyerekkel együtt MINDEN NAP legalább egyszer jóllakhassanak ...
BOTRÁNY !!!
juditida
kár, hogy annak idején nem kérdeztek meg és reformátusnak kereszteltek !

Sokáig úgy gondoltam ateista létemre, hogy a legelviselhetőbb egyház a református
de ezt a hitemet is sikerült ennek a kurzusnak lerombolnia!
Pedig gyerekkoromban - igaz, hogy az ezerszer áldott nyóckerben töltöttem - olyan volt az ott szolgáló református pap, dr.Domján János és a felesége Katalin, akik valóban a hozzájuk tartozó egyházközség gyerekeire és a családokra figyeltek. A hittanórákon nem erőltettek semmit ránk, viszont mindig volt uzsonna és lehetett társasozni, ping-pongozni és egyáltalán jól érezni magunkat. Miközben oktattak a szépre, jóra, kulturált viselkedésre, az idősek tiszteletére, egymás segítésére, de mindezt nem öntötték nyakon a nyálas "térdre-imára" szöveggel!
Ez a balog soha nem lesz olyan tiszteletre méltó mint a rákosi korszaknak ez a két lelkésze.
Ez egy megélhetési pap, akinek a legnagyobb cselekedete, hogy a gyereke alig harminc évesen már az MNB alelnöke lett! Hát nem egy szent ember, de legalább a keze maga felé hajlik. Amit meg ezen a videón előadott, hát az elég borzalmas lehetett az ott jelenlévő gyerekeknek is. Gusztustalan fráter !
Pálinkafőző Rézüst
@sbl: jól nyomod öreg gój...:))) Azért ne igyál magadra mérget...:)))))
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Mérget nem szokásom fogyasztani - ha csak a jóféle pálinkák nem számítanak annak, de vannak dolgok, amikre akár igazi mérget is ihatnék.
Pálinkafőző Rézüst
@sbl: irónia, l(i)b(á)s, irónia...Teccik érteni e?? :))
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Már hogyne érteném! Csak nekem semmi közöm nincs a gúnárkedvelőkhöz!
Pálinkafőző Rézüst
@sbl: egy élmény téged olvasgatni...:))
Boldog Karácsonyt! ha most tartod! :)
Boszi27
@juditida: Én is így jártam a katolikusokkal. Semlyén Zsóti sem különb.Egyébként szerintem az egyház legyen független a politikától.
dinnyecsősz
Körösztapám mondotta: Mindenre van embör. A hülyeségra legfőképp.
Egyetértek.
sbl
@Pálinkafőző Rézüst: Ugyanúgy kívánok Neked is Békességes és Boldog Karácsonyt!
Én nem görögkeleti vallású vagyok, hanem római katolikus.
Ők Vízkeresztkor ünneplik azt amit mi most.
sbl
Minden Kedves Topic-társnak áldott Békességes és Boldog Karácsonyt kívánok!
juditida
@Boszi27: Nemrégiben Gyurcsány Ferenc egy beszélgetéskor azt mondta az őt kérdezőnek, hogy ha módjában áll, eltörli az egyházaknak juttatott különböző nagy összegű juttatásokat és felmondaná a Vatikáni szerződést. Na kapott is érte hideget meleget a fideszmszp-től ! Pedig csak annyit tenne, hogy igazságos mederbe terelné az adófizetők pénzének ezt a részét is. Pl. az éhező sokaságnak, a nyomorgó gyerekeknek, fázó-éhező munka nélkül tengődő és megöregedett embereknek adna belőle és nem a jelenlegi gazdagodó réteget tömné tovább pénzzel, juttatásokkal.
Mondjuk ez a jelenlegi kurzusnak és a kedveltjeiknek nagyon nem tetszik, viszont sokkal több embernek adna lehetőséget, hogy végre kivergődjenek ebből a nyomorú helyzetből
amit ov és csatlósai, valamint a mindenkori megélhetésiek tesznek - akár hatalmon vannak, akár nem - 23 éve az országgal ! Hajrá DK !!!
Dr. Felipe
Hát ez valóban úgy néz ki mint egy pedofil plébános.
miazavalami
@nyanya001: Elszomorító. Valahol én is szégyellem magam , hogy vannak gyerekek ebben az országban akiknek ilyen sors jut. Miközben én azon aggódtam , vajon Öcsi örülni fog annak a sok mindennek amit kapott.
Boszi27
@juditida: Nekem is hasonló a véleményem, én sem adnék az egyházaknak egy Ft-t sem. Tartsák el magukat a híveik adományaiból. Aktívan részt vesznek a néphülyítésben. Azt hiszem valamelyik pécsi templom falára függesztettek ki egy felhívást: felszólították a híveket, hogy a szegény testvéreinknek ne a templomnál adakozzanak. Engem felháborított az eset, mert az egyházak mindig is menedéket nyújtottak az elesett embereknek, most meg elhajtják őket a templom környékéről. A rezsicsökkentős-aláírást pedig engedélyezték a templom előterében. Isten földi helytartói igen furcsán értelmezik feladatukat. Lehet hogy megváltozott a 10 parancsolat is csak én lemaradtam erről. Nem beszélve a sok pedofil esetről.A KDNP tevékenysége pedig egyenesen a keresztényég megcsúfolása.Se nem keresztény, se nem demokrata, semmi köze a néphez. Pártnak párt. Ez az egy szó igaz a nevéből, ugyanez elmondható a fideszről. A fiatalságot rég elhagyták, lassan vének tanácsa lesznek.Azt hiszem hozzám is GY.F. gondolatai állnak a legközelebb. Szokták kérdezni hogy amikor kormányon volt miért nem valósította meg az elgondolásait. Azt tudom felhozni védelmében, hogy a fidesz nem volt egy konstruktív ellenzék. Minden jelentős és jelentéktelen szándékot megtorpedózott. GY.F az őszinteségébe bukott bele. Kiemelték azt a bizonyos mondatot az öszödi beszédből, azt lovagolták meg az ellenfelei. A fideszt ez a veszély nem fenyegeti, mert ők még egymás közt sem vallják be, hogy hazudnak és nemcsak reggel délben meg este. Üdv. és Kellemes Karácsonyt!
Boszi27
@sbl: Köszönjük, és viszont kívánjuk.
miazavalami
@nyanya001: Ezt én tudom. De valld be őszintén néha te is így vagy vele...
nyanya001
@miazavalami: Én az illetékesek helyett szégyellem magam !
Mint a Balogh aki a Hiltonban pöffeszkedett a szegény sorsú gyerekekkel
mert abból a pénzből jutott volna az ilyen igazán nehéz sorsúaknak is némi szerény étel !
miazavalami
@nyanya001: Baloghnak és a többi nagyfejűnek fogalma sincs a szegénységről! Arról se nagyon , mit érezhet az a szülő aki nem tud enni adni a gyerekének. Nem azon kell gondolkodnia , hogy megveheti - e magának a húszeres csizmát , hanem azon hogy holnap mit eszik a gyerek. Ha majd ezt átélik , na akkor pofázhatnak minden szépet és jót. De addig legalább kussolnának!
human
Megnéztem a videót. Akkor kerekedett ki a szemem, mikor a kötelet kihúzták a sötét szobában, hogy lebukjanak a gyerekek benne. És akkor szorult ökölbe a kezem, mikor a drótkefét direkt úgy helyezték, hogy megszúrja a gyerekek kezét. Milyen szadista már az ilyen?
A szomorú gyerekarcokból azt lehet kiolvasni, hogy azon jár az eszük, ha haza mennek már nem ez a fényűzés fogja őket várni.
Balog Zoltán fia demonstrált már Horthy mellett is. A fekete pólós idiótán vigyorgó az, 1:20-nál:
youtu.be/4Rmb_s9xyvE?t=1m14s

Hasonlóan alázták meg az éhségmeneteseket is annak idején. Például alkoholt raktak a teájukba, majd megszondáztatták őket Mezőkövesden. És emlékszünk, mikor a menetet ezzel a molinóval fogadták: "Köszöntjük a szoci hataloméhség menetét!". De volt, hogy a téli fagyban már csak a szállás közelében derült ki, hogy mégsem engedi a helyi vezetés megszállni őket a tervezett helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.