A sajtószabadságért küzdő nemzetközi Riporterek határok nélkül (RSF) nevű szervezet év végi videójában olyan diktátorok propagandafotói közé tette Orbán Viktor képét, mint Robert Mugabe, Zimbabwe vezetője, a kutyával pózoló Putyin orosz elnök, Bassár el-Aszad szíriai elnök családi körben, Kim Dzsongun észak-koreai diktátor egy vidámparkban (Orbán fotója közvetlenül Kim Dzsonguné után jön). A videó végén a következő felirat olvasható: független újságírók nélkül ezek lennének a hírek.

Forrás: index.hu
Feltöltő: Boszi27
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kiskutyauto
Nem nem és nem... Kikérem Viktorunknak! Micsoda aljasság, micsoda sértés, micsoda rágalom, micsoda hazugság, micsoda felháborító igazságtalanság szent kedvesvezetőnkkel szemben.. Hogy volt pofájuk hogy volt merszük? Ez biztos hogy nemzetközi balliberális összeesküvő, üzletemberek, pénzemberek, oligarchák; USA és EU és elitista kommunisták koholmánya, Gyurcsány és Bajnai által vezényelve és pénzelve... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.