Ingyen mozijegy, pénzutalvány a nyugdíjasoknak Zuglóban, a költségeket pedig átminősítéssel az állam fedezi. Karácsony előtt egy nappal rendkívüli ülést hívott össze Papcsák Ferenc, zuglói polgármester, hogy az önkormányzat félmilliárdos folyószámlahitelét is hozzácsapják az állam által átvállalt adósságkerethez. Az önkormányzat közben választás előtt osztogatással azt a látszatot kelti, mintha jól állna a büdzsé.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Az egészben az a "legszebb", hogy amikor a hülye nyugdíjas elmegy az "ajándékért", akkor aláíratnak vele egy rendkívüli segélyigénylő lapot és ennek ellenében adják át a 3000 Ft-ot érő Erzsébet-utalványt. Mindezt úgy, hogy nem is közlik vele, mit ír alá. ÉN pl azt hittem, hogy az átvételi elismervény az. Mikor azt is elém tették, akkor vettem észre mi történt velem.
Nagyon szégyenlem, hogy aláírtam, és felvettem a "segély-ajándékot"!!! ( 90 000 Ft-os nyugdíjam mellett nem kérek segélyt!) Még jobban szégyenlem, hogy nem tiltakoztam! ( Nem mertem - ezt teszi a "mindenkit beperelek"-től való félelem!!!)
Desischado
A Fidesz mindig meg tud újulni, ha gyomorforgató dolgokról van szó! Minek kellettek a segélykérő lapok? Talán azokkal akarták fedezni a hiányt, és mutogatni, mennyi pénz megy el segítésre? Pfujj!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.