Rekordesélyesnek tűnik a kormányzati emberek között „külföldi utak" kategóriában Szijjártó Péter – írja a Blikk.

Szijjártó Péter 2012. júniusi kinevezése óta 34 úton, 28 országban, 33 városban járt, ez összességében 33 millió forintba került. A lap számításai szerint a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára már hatszor végigutazhatna az Egyenlítőn.

Az államtitkárság azt is összesítette, hogy utazásokkal és átszállásokkal együtt ezen másfél év alatt 76 napot töltött a politikus az ország határain kívül – olykor a miniszterelnök kíséretében, s tisztán két hetet töltött repülők fedélzetén. Háromszor volt az Egyesült Államokban, kétszer Azerbajdzsánban, Indiában és Kínában. Megfordult továbbá Grúziában, Üzbegisztánban, Dél-Koreában, Vietnamban, Nigériában, Kuvaitban, Katarban, az Egyesült Arab Emírségekben, Brazíliában, Uruguayban és Argentínában is.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Orsós Rodrigó
Járja a világot, mert megteheti! A gond, csak az, hogy mindezt közpénzen teszi, nem az amúgy is érdemi munka nélkül összeharácsolt magánvagyonából. Az országnak mégis hány Ft hasznot hoztak ezek az utak?
Csak turistáskodik az állam pénzén. Közben persze azért találkozik néhány, ott fontosnak számító emberrel is, hogy adjon látszatra.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Erre van pénz, ugye? Közben az emberek hosszú sort állnak meleg ételért, de ez a kis nyikhaj nyalonc a mi pénzünkön üdül!!! Felháborító!!!
nemzeti_nyugdíjas
Így én is elutazgatnék. Annyi hasznot én is tudnék az országnak hozni. Nnem sok értelme volt turista útjainak.
kiskutyauto
Egy agyhalott dilettáns idióta talpnyaló csicska futóbolond ámok-futtatása a világ körül, az ország pénzének herdálásra fölösleges dolgokra, súlyos kár okozás a hazának, az hazaárulás. A hazaárulásért kötél jár... a felelős nem ez a paprikajancsi aki 3-ig el nem tud számolni olyan nyálcsorgató egy ostoba barom papagáj... hanem a nagy bábmester, aki dróton rángatja... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
coyote3
Menne inkább gyalog, akkor kevesebbet látnánk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.