Az elmúlt 3 évben csaknem 6 milliárd forint jutott a tanyákon a népesség megtartását szolgáló feltételek fejlesztésére, azonban Budai Gyula államtitkár szerint még több éven át szükség van a Tanyafejlesztési Program forrásaira ahhoz, hogy a tanyák mintegy 300 ezer lakosa számára biztosítottak legyenek a belterületeken élőkéhez hasonló életkörülmények.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
És melyik tanyának?? Az V. ker-nek?? Érdekes!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@F_Viktor: Sokminden...képtelenség elmagyarázni is
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ja, nem is sikerült :-)
Csizmás Kond
@F_Viktor: nem...miért írnám le ami közismert ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Nevezzük inkább szóbeszédnek jobber körökben... :-)
bakegya
@tivoli: kedves barátom,csakhogy én kis hazánk közepére, frissen-ruganyosan tanyáló "újgazdagék"- mentő seregéről meséltem,akiket a kis falvak egy része más munkahely híján kiszolgál,hacsak nem hozatnak Erdélyből házicselédet,kertimunkást,kőmuvessegédeket,de hozatnak,és azokkal dolgoztatnak ,úgy ahogy Te is írod.
Erdély természeti környezete és még az ott élő emberek is érdekelnének-de sajnos se időm se pénzem amíg a gyerekeink fizetős tanulmányaikat be nem fejezik.Azon drukkolok mire mi oda kirándulnánk ott is csak az orbánkutyagumiba léphetünk és költhetünk!-az meg egy garast sem ér nekem!-azon csodálkozom,hogy az ott élő magyaroknak még nem esett le a tantusz.Bagóért nyúlják le azoknál is a földjeiket,munkaerejüket,csak úgy mint itthon- a vállalkozni merészek már többen elszólták magukat,az erdélyi kiruccanásaik tárgyát illetően.Nem csak pálinkázni érdemes ott,a birkáik is gyönyörűek azt rebesgetik.
bakegya
@F_Viktor: szerintem meg uszítás.!!!A magyar lakósság nagyon nagy része tökéletesen keveredett már.Ennélfogva ez csak egy igen markáns ellenségképformálás és csak arra jó hogy annál is jobban megossza a társadalmunk mint ahogy azt a fidess ma teszi-veszi korra nemre való-de még egészségi állapotra való tekintet nélkül is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.