A rendezők szerint körülbelül másfélezren vettek részt a Horváth András volt adóhivatali dolgozó melletti budapesti tiltakozó felvonuláson, amely a belvárosi, Széchenyi utcai adóhivatali épülettől indult, majd a Belügyminisztérium érintésével az Alkotmány utcában fejeződött be szombat délután.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Szvetlana
@Tootsy: A Kettős Mérce szerint többezer ember ment ki tüntetni.

A két ünnep közötti időponthoz képest, a bejgli mámorhoz képest és az általános apátiához képest, nagyon-nagyon sok volt az a 2-3 ezer ember aki ma kiállt, Horváth András és az igazság kiderítése mellett a NAV ügyben!

www.facebook.com/magyarinfo
spu00
Az a 2-3 ezer ember tudja, hogy mit borított ki a Horváth úr? Mert még mindig senki sem tud semmit, csak azt, hogy üres bilit borítottak.A ha-há-nak most nem vizsgaidőszaka van?
De ha már kimentek, legalább nekik mondhatott volna H. úr legalább egy cégnevet összeggel, milyen szép év végéjük lett volna szerencsétleneknek, most meg itt maradtak név és érték nélkül, s biztos nem tudnak odafigyelni a jegyzeteikre, s UV. lesz , melyért megint O.V tehet.
Tootsy
@spu00: Ha valaki olyan allitassal all ki a tomegek ele , mint amivel Horvath ur allt elo, akkor annak az allitasnak a valosagat AZONNAL, kormany- es parlamenti szinten KI KELLETT VOLNA VIZSGALNI, de nem tettek, mert MINDENKI saros AFA-csalasban, sajnos a baloldal, jobboldal, de legjobban a fideSS, hiszen a legtobb penz az o holdudvarukban kepzodik, a kozgep, simicska, orban apja, veje, naszura, meszaros lorinc es a tobbi felkapaszkodott ujgazdagrol van szo...
Horvath ur EL AKARTA MONDANI MAR EVEKKEL EZELOTT A KETSEGEIT, a fentrol leallitott adoellenorzesekrol pl. rogantoninak, de az eloszor letagadta, hogy kapott volna ilyen levelet, kesobb is csak hebegett errol... Horvath urnak nem a 2000 ember elott kell benyomni egy-ket nevet, mert szinte mindenki tudja, hogy kik a legnagyobb adocsalok,...Horvath ur megfontolt, pontos ember, aki nem a levegobe beszel, alatamasztja ezt a masik volt kollegaja, es egyre tobben is, akik masik iranybol (nem az adohivatalebol) latnak bele az AFA-csalasi rendszerbe...(Lasd megsetaltatott cukor, kamionos altal leleplezett al-fuvarok femlemezaruval, stb...) "most meg itt maradtak név és érték nélkül," - irod, csak azt nem tudom, hogy eddig milyen cikkeket olvastal, mert 1,7 milliardos AFA-csalasrol van szo, amit nem lehet rabizonyitani az elkovetore, mert fentrol le lett allitva az adoellenorzes. Es a vizsgak a legtobb helyen mar megvoltak, jelenleg karacsonyi (teli) szunet van.
spu00
@Tootsy: Ha valaki a rendőrségi kihallgatás során nem tud konkrétumot mondani, akkor mikor? Most a NAV feljelentése miatt elő kell állni konkrét ügyekkel, mert különben nagy bajban lesz, mert bűncselekmény miatt bírósági eljárás indulhat ellene.Nem 1.7 mrd-ről van szó. hanem 1.000 mrd feletti összegről, s neki ezért kell felelni.Azt, hogy van, az köztudott, s ez irányú felderítése a NAV-nak jobb, mint az EU-s átlag.
Tootsy
@spu00: Horvath ur sosem titkolta, hogy kikrol van szo! Hat eppen ez az! A Zold Dossziet mar reges regen at akarta adni Rogantoninak, vagy barkinek, aki kompetens a kerdesben, hogy vizsgalodjanak melyebben ezekben az ugyekben! SENKI NEM TETTE EZT, mert akkor sajat magat is bele kellett volna keverni a trutymoba! A rendorseg beavatkozasa csak egy gusztustalan modja a baj feltaraasanak. Mehetett ez volna a rendorseg bevonasa nelkul is, sokkal civilizaltabb modon. Igy majd azoknak is nyiltan meg kell szolalni a nyomozok elott, akik eddig nem akartak. Az egyik legnagyobb ongol volt ez a fideSS reszerol, dehat ha nyakig benne vannak, akkor ez ertheto is. Es ebben a csalasi ugyben benne van melyen a baloldal es sokan masok is,... Mindegy, hogy milyen aron, de ki kell derulni az igasagnak. Horvath ur nem lesz bajban, csak a rfendorseg fogja agyonhallgatni az ugyet - erre most leteszem a foeskut!-, a nyomozas veszelyeztetesere hivatkozva. Igy elkenhetik az ugyet, de akkor meg mindig van Horvath urnak fellebbezesi lehetosege, sot, fordulhat nemzetkozi, partatlan birosaghoz is a dontessel.
gabrella
Mi van ha ott minden ember előtt elmondja azokat a cégeket,akikre bizonyítéka van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.