Az egykori adóhivatali dolgozót, Horváth Andrást támogató tüntetésen körülbelül ezren gyűltek össze, köztük néhányan árpádsávos zászlókkal. Őket a szervezők kérésére előbb rendőrök kísérték arrébb kísérték, aztán zászlót összehajtva mégis maradhattak, később pedig a székely himnusz miatt alakult ki vita. "Országosan megy a rablás, veled vagyunk Horváth András" – skandálják a tüntetők. Több százan gyűltek össze a Horváth András támogatására összehívott tüntetésen a NAV épülete előtt a Széchenyi utcában. A tüntetést több civil egyesület szervezte azért, hogy kiálljanak az egykori adóhivatali dolgozó mellett, akinél bő egy hete házkutatást tartottak a rendőrök, és iratokat, számítógépes merevlemezt foglaltak le, valamint elvitték a találkozóit tartalmazó noteszt is. Az Origo helyszíni tudósítója szerint sokféle ember összegyűlt a tüntetésen, többek zöld dossziét lóbálnak, de lehetett látni hitelkárosultakat és egy gömbölyű talpú szandálos férfit is. Több ellenzéki politikus is megjelent, például Schiffer András, az LMP frakcióvezetője és Juhász Péter, a Milla vezetője.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

leszúrt rittberger
A potyaleső jobbosok rátelepednek minden rendezvényre, ahol csak egy kis szavazatszerző lehetőséget is kiszagolnak... Mert hogy gazdasági kérdésekhez nem sok közük van, az elég régóta látszik... De legalább lehet megint csujogatni kicsit az utcán.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
@bretagne: Gyógycipőre tippelek, gördülő talpúnak is mondják. Nem tudom miért volt fontos a cikkírónak kiemelni, de talán a tüntetők sokféleségét akarta érzékeltetni :)
human
@JAJMÁR: Az egész cikknek volt egy kis narancsos bukéja. Már a cím eleve marhaság volt.
Csolovek
@leszúrt rittberger: Melyik jobbosra gondolsz? Talán Shifferre?
Csolovek
@aha: Miért talán nem igaz? Rajta vagy a kedvezményezettek listáján? Ha tudsz valamit oszd meg velünk,ha nem akkor meg halgass mind örökre.
Csolovek
Ez a barom cikk író firkász is az elhalgató/lejáratók mocskos ajvékolók bandájához tartozik.Biztosan ő is benne van a zöld dosszijéban mint kedvezményezett. Nem érdeke,hogy kiderüljön az igazság akárcsak a mutyifidesznek.
gabrella
A kormány bármit tehet ezzel a Horváth-al, a hozzáállásukból mindenki azt szűri le,hogy igazat mond, mert el akarják hallgattatni.
A vesztük lehet,hogy ennek az ügynek az elmutyizása lesz. Mert egyre többen állnak mellé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.