2014 második felére megszűnik Magyarországon a mostani félelem és elnyomás. Az jut majd közmunkához, aki rászorul, nem az, aki hajlandó a politikai vetélytársakat lejárató demonstrációkon órahosszat egyentáblákkal ácsorogni, hogy legyen muníciója a revolversajtónak. A rokkant-, szolgálati- és korkedvezményes nyugdíjasok újra hozzájutnak korábbi járandóságaikhoz. Az ősszel kezdődő tanévben már nem kell tandíjat fizetniük az elsős egyetemistáknak. A nyugdíjasok pedig megbecsülést, tisztes nyugdíjemelést és nem kioktatást kapnak a kormánytól. Magyarország nem csak a plakátokon, de a valóságban is jobban fog teljesíteni, és ezt az emberek azonnal meg is fogják érezni. Könnyebb lesz az életük és a szabad légkörben megszabadulnak a fojtó feszültségtől.

Forrás: amdala.hu
Feltöltő: www.amdala.hu
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

martinpalermo
"Az Új ember kovácsa"---ugyan, majd pont a te vezetéseddel??
tavaszi
majd csak elhiszik már egyre többen hogy ez a 3 diszpinty : nem normális...teljesen szétesett ...frusztrált figurák...már külföldön is röhögik őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.