Stílusos visszavágás egy stílusos kirohanásra. "Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet! Van hozzá tehetséged... " − írja Gyurcsány Ferenc a Facebookon, reagálva ezzel Kövér László tegnapi EchoTv-s, gennyes-sebezős kirohanására. Mondatait egy − egyáltalán nem gennyes, hanem szépen gyógyuló, hegesedő − vágásról készült képpel illusztrálja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Lackó,Lackó!

Fletónak a cipőjéig sem érsz minden hibája ellenére.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tavaszi
@F_Viktor: ...csak keményen..csak zsigerből...adj neki. !!!...az elveidet ne is add fel. elég ha otthon falusi magányodban elismered., ez a baloldal akkor nyer választást 2014-ben ha sivatag lesz a déli sarkon..és ezt nem orbán fogja megnyerni, csupán a választók..a szemedben üldözendők..és gonoszok...megválasztjuk. te tényleg azt hiszed,hogy ez a 4 ember a lista elején...nyerők lennének. ha csak az itteni komenteket nézed ..még az is fogyó tendenciájú. akkor osszad az észt ha más is teszi veled szemben. ...de tudod mit szavazz ahova akarsz...semmi jelentősége.
F_Viktor
@tavaszi: Az én szemeben a választók nem gonoszok, 2010-ben hazugságok áradatait zúdította rájuk a fityesz, s bekajálták. Viszont ti fityesz ánusz-nyalók, még mindig hülyének nézitek őket, s ugyanazokat a hazugságokat fröcsögitek továbbra is.
Azóta viszont eltelt majdnem 4 év, s csak a hozzád hasonló agyatlanok nem vették észre mi folyik az országban.. A lopásokat, a mutyikat, a felcsúti gázszerelőt és az elsimicskázott ezermilliárdokat! Na és persze a mindennapos hazugságokat. A magyar ember 1990-ben a szabadságra szavazott, s áprilisban sem fognak kérni a diktatúrából!
Szemed előtt lebegjen Ásotthalom 72 százalékos példája, a Zemberek bárkire rávoksolnak a fityesz ellenében :-))) S akkor nem említettem, hogy a "4 ember a lista elején" kormányzása idején jobban éltek a Zemberek, mint most. S tudod, a nép nem hülye, csak ti gondoljátok annak, de hamarosan jön a kopp! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.