Stílusos visszavágás egy stílusos kirohanásra. "Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet! Van hozzá tehetséged... " − írja Gyurcsány Ferenc a Facebookon, reagálva ezzel Kövér László tegnapi EchoTv-s, gennyes-sebezős kirohanására. Mondatait egy − egyáltalán nem gennyes, hanem szépen gyógyuló, hegesedő − vágásról készült képpel illusztrálja.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hetöndöe
Lackó,Lackó!

Fletónak a cipőjéig sem érsz minden hibája ellenére.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Én anno azt hittem, hogy 2010 után nem lesz már lejjebb a magyar politika, de azóta rájöttem, hogy Gyurcsány idején szinte virágzott az ország is és a politika színvonala is.
Egyébként nagyon bírom Kövért. Ő a fő kommunistázó, de az MSZMP Ifjúsági Tagozatának titkára volt 1988-ig.
GeoCravker
Gyucsány szégyellje magát. Goebbels ki kérné magának ezt a minősítést.
Meine Ehre heisst Treue
Nemcsak kövért, hanem a fidesz vezérkart is így lehetne minősíteni, sőt Goebbels ezekhez képest legfeljebb ipari tanulók: nagyon szépen, stílusos retorikával nyomják hazug baromságaikat.
hetöndöe
Lackó,Lackó!

Fletónak a cipőjéig sem érsz minden hibája ellenére.
Manhattan
Magánemberként lehet ez a véleménye Kövérnek, de az ogy.elnökeként ilyet nem mondhat! A sok őr helyett inkább néhány illemtanár kellene neki. Meg egy jó ideggyógyász,talán segítene a skizofréniáján.
Szerintem hadvezér szeretett volna lenni egész életében! Most éli ki a vágyait!
dr. prédikátor
Gyurcsány részéről nagyon helytálló megjegyzés!!!De a Köteles Kövér Lancelot elvtárs még a náci propagandaminiszteren is túltesz.
Csizmás Kond
...két rántotta között politika...mi az ?
sokanvagyunk
Az Országgyűlés elnökeként "beszélgető" Kövér kinyilatkozásai nem tekinthetők magánvéleménynek - a parlament egyik tagjáról beszélt! (mellesleg volt elvtársáról, ami némiképp megmagyarázza egymáshoz való viszonyukat - komcsinak mindig is komcsi volt a legnagyobb ellensége).
Vajon mekkora büntit fog kiszabni magának?... - ha csak egy kicsit is következetes - vagy kivezetteti magát az őrséggel?
bencemacska
@hetöndöe: A cipője talpáig ér .. alulról!
bencemacska
@gabrella: ma, 16:27

Én is ezen gondolkodom! Azt hiszem egy évvel későbbi időpontra gondolt, de hát Istenem a számolás sem az erőssége.
coyote3
Fletó fején találta /Lackót/ a szöget:)))
nyanya001
De lehet, hogy Kövér taníthatná a Goebbelst ?
silber13
@Manhattan: 16:07-re : Ahhor Kövér gyáva, bexari aklak, főleg mióta felvilágositották, hogy a hadvezérek könnyen ottvesztek a csatamezőn! És elől kell ám vágtatni! Persze, volt kitől tanulnia, jó mestere a csúti mélynövésű Belizár!
nahát
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
coni
Valóban vicces, hogy pont az politizál a legkulturálatlanabb módon, aki több tízmilliós büntit szabot ki a képviselőknek mert nem tartották tiszteletben a parlament iratlan szabályait.
viitriol2
@Manhattan: Kövér egyik családtagja olyan szoc. kitüntetéssel rendelkezett-mely "lehetőséget" biztositott például a felvétel nélküli egyetemre jutáshoz is. Ezzel nem azt mondom, hogy Kövér "élt" ezzel a lehetőséggel- de ...
viitriol2
@nahát:most kis neonáci közeli hogy kerülnek ide a zsidok?
silber13
@nahát: 20:03-ra: Miféle zsidókról értekezel? Kapjál a fejedhez.
nahát
@viitriol2: Szerinted kik jönnek mindig a nácizással?
csipek
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
F_Viktor
@csipek: Arra nem gondolsz, hogy a te véleményed az indifferens? Mára olyan unortodox lett...
Manhattan
Kövér László a kommunisták legalját szolgálta ki a múlt rendszerben, és ebben a minőségében még a legaljának is a legalja volt. Azoknak dolgozott, akik a III/III-as jelentéseket olvasták, akik a társadalom manipulációjának tudományos hátterét alakították. Kövér ráadásul mindent annak a kommunista rendszernek és a kommunista őseinek köszönhet, akiket most mocskos szájjal gyaláz.
F_Viktor
@Manhattan: Akkor Laca most is csak a szocializmusban tanultakat alkalmazza, vagyis a társadalom manipulációját végzi tudományos alapokon?
kamazuka
Érdekes ez a politikai adok kapok.Mintha egyetemeinken nem kiváló szakembereket,hanem zsivány politikusokat képeznének!
csipek
@F_Viktor: Nem, arra nem gondolok. Nincs rá okom. Oka rá, a tiféléteknek van.
Kétharmadnyi okotok van rá! :-)-
jancsik68
Goebbels parteigenosse,ha élne megsértődne,hogy egy ilyen senkiházihoz hasonlitják,mint Kövér Lacika elvtárs.Annak legalább egy kis esze is volt,s tudta,ha vége mit csináljon!!De ennek a senkiházi s...ggnyalónak még annyi sincs.Ő patkány módon viselkedne!!Igaz ő egy sauli keresztény az orbáni úton!!
viitriol2
@viitriol2: akinek "irtam" azt kitörölték- valoszinü azért amit én is "kérdeztem
viitriol2
@nahát: ugye érted, hogy az egyik "beszolásodat" amit én "kritizáltam" miért is törölték.?
F_Viktor
@csipek:
1) Pedig elgondolkodhatnál, hogy te/ti vagy(tok) a hülye(k), csak egy példa az unortodoxiátokra:
A világ gazdasági termelésének 0,14 százalékát tudjátok produkálni a tavalyi évben. A többiek, akik előállítják a fennmaradó 99,86 százalékot, ők a hülyék, a hozzá nem értők? :-)

2) Tőletek már csak a közszolgák félnek, s alig várják, hogy bevonulhassanak a szavazófülkékbe, s értékeljék 4 éves ámokfutásotokat :-)

3) Milyen színű kétharmadról beszélsz? Egy év nem kellett, s az első egymillió szavazótokat máris elvesztettétek :-)
csipek
@F_Viktor: Érv semmi. Csupa esztelen, alap nélküli kijelentés.
bencemacska
@csipek
Csak azt tudnám kik a "tifélék", akiknek soha sincs igazuk?:
F_Viktor
@csipek: Öcsi, nem a kocsmában a félrészeg haverjaiddal társalogsz, akik azt sem tudják mit beszélsz, te hadoválsz mindenféle hülyeséget minden "alap nélkül", én három számot is megemlítettem, ami jobb helyeken (nem a mámoros narancsködben) tényként, de legalábbis vitaalapnak tekinthető.
gabrella
@viitriol2: Kíváncsi lennék rá! Nem tudom.
lajospapa
Bizony mondom néktek Saulus elindult Damaszkusz felé. Mint Saulus. És visszajőve, mint Paulus. Közben látomása volt és az Úr szólt hozzá. Kövérnek ki szólt, hogy hagyd már komám a KISZ-t?
pesti
"Goebbels kezdő tanfolyamát sikerrel fejezte be Laci. Gyerünk, probáld meg a középhaladó szintet! Van hozzá tehetséged..."Ezért félnek Gy.Feritöl.
bukfenc
@jancsik68: Huu, de nagyon igaz.
Különösen az utolsó mondat!!!
karaj
Én ammondó lennék , hogy ha Gyurcsány az minek neveztetett - akkor Kövér meg egy rákos daganat (ami azonnal eltávolitandó lenne),
Kytekat
Gyalázat, hogy ilyen Kövér féle a parlamentben ÚRHATNÁMKODHAT kénye-kedvére. Erre jó nekik a kétharmad ! - meg a szabad rablásra !
A parlamenti képviselők büntetése egyéni megitélése alapján játékszerként működtetett általa!

Kiváncsi lennék, mennyi büntetést rónának ki azon képviselőkre, akik ahogy ők tették az előző kormány idején rendszeresen SZABOTÁLTÁK a parlamenti munkában való részvételt, DE FIZETÉST és KÖLTSÉGTÉRÍTÉSEKRE TÍZMILLIÓKAT FELVETTEK.

Egyszer erre is jó lenne választ kapnunk !!!

Gyurcsány karakán ! - nincs mitől, nincs kitől és nincs miért félnie, DE TŐLE ez a piszkos kezű banda FÉL ! - de nagyon FÉL, jogosan!
csipek
@F_Viktor: "...én három számot is megemlítettem..."

Ez igaz!

1)
2)
3)

Más, VALÓS mennyiséget jelző, és nem vágykivetítő hasrapacsi numerát nem!

Na pá Kicsim! Menj szépen homokozni! Ha majd megnősz, akkor újra beszélünk.
nahát
@viitriol2: Nem lehet zsidózni már itt sem! :( , de nácizni, fasisztázni azt igen!
F_Viktor
@csipek: Ennyit tud egy fityeszes? Itt nem kell úgy megalázkodnotok, mint Orbánnak azon a pár kormányfőjelölti vitájában amit 2002 óta messze elkerül... :-)
nahát
Politikai hulla vagy feri, hiába vagdalkozol te, végleg leszerepeltél!!!
Mondhatsz bármit, az országnak és a baloldalnak ember nem ártott annyit az elmúlt 20 évben, mint te!
F_Viktor
@nahát: Még a Századvég sem neked ad igazat :-)))
Desischado
Egyetértek Kytekattal, szégyen, hogy egy ilyen suttyó paraszt ül a házelnöki székben! Mindig odahúz, ahol a hatalom van! Gerinctelen féreg, és ő mer másokat kritizálni! Seperne előbb a saját háza táján! Bőven lenne mit!
Cicamama55
@nahát: A jobboldaliak 3és fél év alatt sokkal többet ártottak! Hol élsz Ember?!
kamazuka
@Cicamama55: Hold on, my heart.
Argóban! a holdon szívem!
:)
nahát
@Cicamama55: Pont ott! Nekem nem ártott a jobbik, sőt elgondolkodtam, hogy támogatom a Jjobbikot a szavazatommal 2014-ben! Közös az ellenfél és ők legalább nem söprik szőnyeg alá a cigány problémát.
keresztapa
A cigánnyal csak az a baj, hogy országalapító, (államalapító) nemzetséghez van sorolva, és szavazati joggal bír, még a zsidó nem szerepel a 13 nemzetiség egyikében sem mint államalapító de magyar, magyar zsidó, is szavazati joggal van felruházva, hol ott ő Izraeli a valóságban, tehát idegen szívűséggel rendelkezik, ami ugye nem magyar érzületű.
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: a jobbik folyamatosan támogatta szavazataival a diktatúráját felépítő c.típusú vezírt! Tessen utánanézni a p.ment honlapján, a dokumentekben! El fogol ájulni, mennyire egy csöcsöt (hosszút) szívnak!
BÚÉK!
nahát
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor egyel több ok, hogy rájuk szavazzak! :)
amaramaistanna
Kövér és Gyurcsány! Mindkettő kitűnőre vizsgázott volna Goebbelsnél a kommunikációs gyakorlatokon..Ha és amennyiben a stílust vizsgáljuk,akkor Gyurcsány a jobb,ha a tartalmat akkor Kövér a jobb goebbelsi szemmel és füllel.
Pálinkafőző Rézüst
@nahát: szereted a parancsuralmat. Lelked, múltad, jövőd rajta.
BÚÉK!
Cicamama55
@nahát: Konkrétan én a kormánypártra gondoltam, nem a Jobbikra...Utóbbinak szerintem is kerül-fordul igaza van, de én a szélsőséges gondolkodásuk miatt nem tudok velük szimpatizálni.
tavaszi
Fletó mondja kövérnek a göbbelszi écát. az a feletó aki a dúcsét megszégyenitően tud gyűlölködni..és fröcsögni. akit a youtubra csak ugy raktak fel: IME AZ ŐRÜLT ..KI LETÉPTE LÁNCÁT...Mekkora buktát kap frisen sütve kemencéből a balliberális banda ...szerintem a tükör elött már sejtik ...csak rákell nézni a sok riadt ..."magabiztos" arcra"...azt hiszem ez a garnitúra most fog végleg eltünni...VISZONT...a jövőbenm kikell termeljen a választó magából egy normális szocdemet...vagy hasonló hiteles vezető erőt ..és ha azok jobbak lesznek akkor német mintára azok is vezehetik majd az országot.
tavaszi
@F_Viktor: ??, ki vagy te ...basszus,hogy itt mindenkinek osztod az észt miközben nyelved csontig van a fletó seggében. és mi az hogy a századvég sem x-y-nak ad igazat. ?? A te olvasatodban ezek szerint : mesterházz-libajnai-fletó fodor kuncze --a korméányváltó erő??? Te ezt elhiszed??? ennyire nem lehetsz agyilag zokni. (bármit visszairhatsz...lesajnálva olvasom...csak a fityeszes szót már ne emlitsd mert az már kórisme nálad és már elcsépelt...és érted ujabbat...ujabbat öcsisajt.
tavaszi
@keresztapa: akkor mi is a problémád??? pont a zsidók kérték ki maguknak hogy ők nem nemzetiségek...innentől te jössz. ...hova szeretnél kijukadni...mert az "ocseny" máló" hogy a miniszterelnököt lecigányoztad...csak úgy szólásszabadsággal biztosított országunkben...de mi a gondod???
F_Viktor
@tavaszi: 1) Hogy ki vagyok, azt elolvashatod az adatlapomon, merem vállalni, nem úgy, mint te!
2) Hitelesebb lennél ha utána néznél a dolgoknak mielőtt valamit állítasz, akkor pl. nem írnál olyan hülyeséget, hogy én Ferkó hívő lennék. Ellenben veled, aki zúg ügyvédként magyarázod Orbán védhetetlen tetteit. Ha érdekel kicsemegézem neked, hogy hányszor jártad meg Orbán ánuszát, mondjuk csak az elmúlt 3 nap alatt :-)))
3) Bírd ki ezt a 3 hónapot, s meglátod milyen könnyű lesz elzavarni fityeszes brancsodat :-) Nálam 3 éve a fityesz jelképező a gonoszt, az üldözendőt, kedvedért nem fogom feladni elvemet :-)
tavaszi
@F_Viktor: ...csak keményen..csak zsigerből...adj neki. !!!...az elveidet ne is add fel. elég ha otthon falusi magányodban elismered., ez a baloldal akkor nyer választást 2014-ben ha sivatag lesz a déli sarkon..és ezt nem orbán fogja megnyerni, csupán a választók..a szemedben üldözendők..és gonoszok...megválasztjuk. te tényleg azt hiszed,hogy ez a 4 ember a lista elején...nyerők lennének. ha csak az itteni komenteket nézed ..még az is fogyó tendenciájú. akkor osszad az észt ha más is teszi veled szemben. ...de tudod mit szavazz ahova akarsz...semmi jelentősége.
F_Viktor
@tavaszi: Az én szemeben a választók nem gonoszok, 2010-ben hazugságok áradatait zúdította rájuk a fityesz, s bekajálták. Viszont ti fityesz ánusz-nyalók, még mindig hülyének nézitek őket, s ugyanazokat a hazugságokat fröcsögitek továbbra is.
Azóta viszont eltelt majdnem 4 év, s csak a hozzád hasonló agyatlanok nem vették észre mi folyik az országban.. A lopásokat, a mutyikat, a felcsúti gázszerelőt és az elsimicskázott ezermilliárdokat! Na és persze a mindennapos hazugságokat. A magyar ember 1990-ben a szabadságra szavazott, s áprilisban sem fognak kérni a diktatúrából!
Szemed előtt lebegjen Ásotthalom 72 százalékos példája, a Zemberek bárkire rávoksolnak a fityesz ellenében :-))) S akkor nem említettem, hogy a "4 ember a lista elején" kormányzása idején jobban éltek a Zemberek, mint most. S tudod, a nép nem hülye, csak ti gondoljátok annak, de hamarosan jön a kopp! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.