A választás tétje, hogy kapnak-e esélyt nyolcévnyi építkezésre, ugyanakkor "benne van az esélyekben", hogy az ellenzék nyer kétharmaddal, mondta Kövér László az Echo Tv-nek. A házelnök beszélt Gyurcsány Ferencről is, de csak mert "botrány, hogy még mindig itt van velünk". Kövér szerint a társadalmi viszonyok, az emberek gondolkodásmódjának megváltoztatásához negyven év kell. Ez akkor ér véget, ha már csak azok élnek, akik a szabadságba születtek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ez a "nekimenés" egy beteg ember aljas, szemét, gusztustalan szövege volt, aki úgy fél Gyurcsány Ferenctől, hogy remegő szájjal alig tudta elmondani, amit akart! Nagyon oda kellett figyelni, hogy értsem minden szavát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kecskes laszlo
Kísértet járja be a parlamentet az őrség növekvő létszáma és ezzel együtt a mi pénzünk árnyéka.
F_Viktor
@nyanya001: De ha már a demokrácia szót merte mocskos szájára venni Plüss Mackó, akkor beszélhetne a KT-, ÁSZ-, médiafelügyelet-, AB-, stb összetételéről, ahol az általuk demokráciának nevezett diktatúrát fityesz-bérencek alkotják, felügyelik(?), irányítják!
Szende Lackó sok mindent mondhatna Gyurcsányra, de a demokráciát nem kellett tőle soha félteni!
lópicigáspár
Ha ez igaz, akkor abban a szerencsétlen testben ők az ebola, HIV, rák, lépfene, meg az összes külön külön is végzetes kór!
Manhattan
Ez a beszéd azt is mutatja, hogy a Fidesz nem Mesterházytól fél, hanem Gyurcsánytól!! Szerintem van is ebben igazság. Lehet, hogy az a sok "ellenzéknek nevezett" majd rádöbben, hogy a DK többet ér, mint Ők!!!
qxy
A politikusok meg egy Púp az ország hátán! .
Dr. Felipe
Lőrés szemű csapajev elvtárs meg a pöcegödör a parlamentben. Mikor megszólal ömlik a szar belőle. Hát így néz ki mikor a szar húzza le a WC t.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.